Αφιέρωμα στο πρωτάθλημα K League της Νοτίου Κορέας (2020)

0 873

Σέντρα στην Κ League 1 με καθυστέρηση 2,5 περίπου μηνών λόγω της πανδημίας (αξίζει να αναφερθεί ότι εκμηδενίστηκαν τα καθημερινά κρούσματα στην χώρα, με εξαίρεση κάποια στο αεροδρόμιο). Η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες πίεσαν ασφυχτικά για να ξεκινήσει η σεζόν από την στιγμή που δεν έγινε η παραμικρή μείωση στα συμβόλαια των παικτών.

Παίξε νόμιμα στο netbet casino

Σαφώς και η όλη κατάσταση έχει επιφέρει οικονομική ζημιά στους συλλόγους, ενώ όλοι οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας. Ίσως να σωθεί κάτι από το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει πλέον από πολλές χώρες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πάντως, μεταγραφικά υπήρξε μεγάλη δραστηριότητα από όλους.

 

Σύστημα διεξαγωγής

Το διάστημα που χάθηκε δεν πρόκειται να καλυφθεί με εμβόλιμες αγωνιστικές. Θα γίνει ένα γύρος λιγότερος, με 22 ματς για την κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια και πέντε σε πλέι οφ – πλέι άουτ (θέσεις 1-6, 7-12 αντίστοιχα). Εκεί μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Ο πρωταθλητής και η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση, μαζί με τον κάτοχο του Κυπέλλου παίρνουν εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο 3ος θα παίξει στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σανγκγιού θα αποχαιρετήσει αυτόματα την κατηγορία μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό έχει ανακοινωθεί από την περσινή σεζόν, καθώς έληξε η συμφωνία ανάμεσα στο υπουργείο δικαιοσύνης και την πόλη της Σανγκγιού. Το ρόστερ αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που παίζουν ως δανεικοί από τις ομάδες τους κατά το διάστημα της στρατιωτικής τους θητείας. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί σε ποια πόλη θα συνεχίζει να αγωνίζεται, μιας και υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα με τα έσοδα να μην καλύπτονται.

Σε περίπτωση βέβαια που εκτός απροόπτου δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, τότε δεν θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής και η ομοσπονδία θα αποφασίσει για το ποιες ομάδες θα συνεχίσουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ και ποιες θα υποβιβαστούν. Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως απαγορεύονται οι χειραψίες και τα μπουκαλάκια με τα νερά θα αναγράφουν τα ονόματα των παικτών. Σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό θα μπαίνει αυτόματα σε καραντίνα για δύο βδομάδες όλη η ομάδα, αλλά και ο σύλλογος που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του αφιερώματος και περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr