Ανοίγουν και οι παιδότοποι – Δείτε από πότε

0 738

Σε ολική επαναφορά της οικονομίας οδηγείται η χώρα, με σύμμαχο και την καλή πορεία της διασποράς του κορωνοϊού μετά την σταδιακή άρση των μέτρων από τις αρχές Μαΐου.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι παιδότοποι θα επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

Είχε προηγηθεί η σχετική γνωμοδότηση της Υγειονομικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση του COVID-19 με τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές είναι ενταγμένοι στο αντίστοιχο πλέγμα μέτρων της κυβέρνησης και για τον μήνα Ιούνιο (ΚΥΑ 2219 – 10/6/20).

Υπενθυμίζεται ότι και οι παιδικές χαρές ανοίγουν η μία μετά την άλλη, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών ανέθεσε προ ημερών στους δήμους την ευθύνη επανελειτουργίας των συγκεκριμένων χώρων.

Στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών έθεσε ως προϋπόθεση για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών «την πλήρωση όλων των απαιτήσεων ασφαλείας», «σε απόλυτη συνάρτηση αφενός των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν ανά περιοχή αφετέρου της πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας που έχουν ορισθεί και ισχύουν».

star.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr