Φρικιαστικό έγκλημα χθες στα Τρίκαλα

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην πόλη μας, με θύμα την 37χρονη Αγορίτσα Σαράντη, αλλά και τον θύτη 33χρονο Γρηγόριο Σταθόπουλο, ο οποίος μετά την διάπραξη του φόνου αυτοκτόνησε.

0 1.272

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην πόλη μας, με θύμα την 37χρονη Αγορίτσα Σαράντη, αλλά και τον θύτη 33χρονο Γρηγόριο Σταθόπουλο, ο οποίος μετά την διάπραξη του φόνου αυτοκτόνησε.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στην πόλη μας, με θύμα την 37χρονη Αγορίτσα Σαράντη, αλλά και τον θύτη 33χρονο Γρηγόριο Σταθόπουλο, ο οποίος μετά την διάπραξη του φόνου αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τους περίοικους ο θύτης περίμενε το θύμα κάτω από το σπίτι του (στην οδό Λογοθέτη και Αβέρωφ) και όταν αυτή εξήλθε από αυτό, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, άρχισαν να λογομαχούν έντονα, με συνέπεια πολλοί γείτονες να βγούνε στα μπαλκόνια τους.
Κάποια στιγμή και όταν ο καβγάς είχε πάρει άγριες διαστάσεις ο θύτης έβγαλε ένα μαχαίρι που κρατούσε πάνω του και άρχισε να μαχαιρώνει την 37χρονη, που φώναζε για να γλιτώσει. Μάλιστα κάποιος από τους γείτονες πέταξε και μία γλάστρα με σκοπό να σταματήσει τον 33χρονο. Τραγική ειρωνεία, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, είναι πως από τις φωνές βγήκε στο δρόμο και η δεκαεξάχρονη κόρη του θύματος, που έπαθε σοκ από τις εικόνες που αντίκρισε.
Αφού κατάφερε πολλαπλά και θανατηφόρα χτυπήματα στο θύμα, ο δράστης πήγε στην άλλη γωνία του δρόμου και έθεσε τέρμα στη ζωή του, μαχαιρώνοντας με το ίδιο μαχαίρι τον εαυτό του.
Αμέσως, κλήθηκε η άμεση δράση και το ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε θύμα και θύτη, διακομίζοντάς τους στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με τους γιατρούς σε θύτη και θύμα βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα στην πρόσθια θωρακική χώρα, στην άνω και κάτω θωρακική χώρα και στην λαγώνια χώρα.
Σύμφωνα με τους περίοικους θύμα και θύτης διατηρούσαν σχέση κατά το παρελθόν και όταν η 37χρονη έθεσε τέρμα σε αυτή, έκτοτε την κυνηγούσε.
Ένα ακόμη τραγικό γεγονός στην όλη υπόθεση είναι πως πριν περίπου ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, οι δύο τους είχαν εμπλακεί σε περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο χώρο της κεντρικής πλατείας.
Τότε ο 33χρονος είχε κυνηγήσει με το αυτοκίνητό του το θύμα, το οποίο και επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο, ρίχνοντάς την πάνω στην κεντρική γέφυρα της πόλης.
Όπως αναφερόταν στο σχετικό ρεπορτάζ της «ΕΡΕΥΝΑΣ», το μεσημέρι της 25ης Αυγούστου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο 33χρονος και η 37χρονη σταμάτησαν με τα οχήματά τους και διαπληκτίστηκαν έντονα.
Λίγα λεπτά αργότερα η κοπέλα μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε ακολουθώντας την κυκλική πορεία της πλατείας, αλλά όπως αποδείχτηκε την ακολούθησε και ο νεαρός με το δικό του όχημα και όταν εκείνη μπήκε στην ευθεία προς την οδό Λαρίσης τότε εκείνος που την ακολουθούσε την εμβόλισε, με συνέπεια το αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο σπάζοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και αφού διέσχισε το παρτέρι με τα λουλούδια κατέληξε στο τοιχίο της γέφυρας όπου ακινητοποιήθηκε.
Η κοπέλα πετάχτηκε έξω από το όχημα και άρχισε να τρέχει, καθώς την καταδίωκε ο νεαρός που συνελήφθη από περαστικούς και αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο του συμβάντος, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες η νεαρή γυναίκα είπε πως εδώ και καιρό την κυνηγά λέγοντας ότι θέλει να τη σκοτώσει.

πηγή: Η ΕΡΕΥΝΑ – Βασίλης Κόγιας

{loadposition mag} 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr