«Τσιμπάει» συνεχώς η τιμή της αμόλυβδης

Σταμάτησαν εδώ και ημέρες οι αντλίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας να «γράφουν» τιμές κάτω από τα 80 λεπτά το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη.

0 356

Σταμάτησαν εδώ και ημέρες οι αντλίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας να «γράφουν» τιμές κάτω από τα 80 λεπτά το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη. Σταμάτησαν εδώ και ημέρες οι αντλίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας να «γράφουν» τιμές κάτω από τα 80 λεπτά το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων οι πρατηριούχοι των Τρικάλων δηλώνουν ως χαμηλότερες τιμές τα 81 λεπτά το λίτρο με τις υψηλότερες να φτάνουν τα 95 λεπτά, σε απομακρυσμένα πρατήρια.
Ίδια εικόνα καταγράφουν και τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι πρατηριούχοι της Αττικής δεν δηλώνουν τιμές χαμηλότερες των 80 λεπτών ανά λίτρο στην αμόλυβδη, ενώ οι υψηλότερες τιμές φτάνουν τα 93 λεπτά.
Στην δε Θεσσαλονίκη, οι νέες τιμές που δηλώνονται από τους πρατηριούχους στο Παρατηρητήριο κυμαίνονται μεταξύ 78 και 90 λεπτών το λίτρο.
Σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης γνωστοποίησε ότι η μέση τιμή της αμόλυβδης ενισχύθηκε κατά μισή εκατοστιαία μονάδα περίπου, αγγίζοντας τα 87 λεπτά(στο μέσο όρο βρίσκεται και ο νομός Τρικάλων).
Ωστόσο, αυτές τις ημέρες οι τιμές της αμόλυβδης στην εγχώρια αγορά κινούνται και πάλι ανοδικά, αντανακλώντας τις εξελίξεις στην διεθνή τιμή της αμόλυβδης.
«Σταθερά» στην περιοχή των 50 λεπτών το λίτρο παραμένει εδώ και αρκετές εβδομάδες η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό (0,49 η σημερινή τιμή του).
 
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr