Τρεις νεκροί σε δύο τροχαία στο νομό μας

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των δύο τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν χθες το πρωί στο οδικό δίκτυο του νομού μας, καθώς τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν.

0 340

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των δύο τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν χθες το πρωί στο οδικό δίκτυο του νομού μας, καθώς τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν. Τραγικός ήταν ο απολογισμός των δύο τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν χθες το πρωί στο οδικό δίκτυο του νομού μας, καθώς τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, στις 5 το πρωί, στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Αγ. Αποστόλων, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο (φωτό) που οδηγούσε ένας 28χρονος, συγκρούσθηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 51χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα ο Δημήτριος Φωτίου Οικονόμου, γεννηθείς το 1957 στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, ηλεκτρολόγος και ο πατέρας του Φώτιος Βασιλείου Οικονόμου, γεννηθείς το 1929 στο ίδιο χωριό, συνταξιούχος.
Σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου οποίος νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Τρικάλων. Πρόκειται για τον καλαθοσφαιριστή του Α.Σ.Τρικάλα 2000 Κώστα Μπαλάφα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων από το οποίο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στις 7 π.μ. στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Μεγαλοχωρίου, όταν συγκρούσθηκαν δύο (2) φορτηγά ιδιωτικής χρήσης.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο Σπύρος Λεβέντης, 48 ετών, ομογενής από την Αλβανία, κάτοικος εν ζωή Τρικάλων, ενώ ο 58χρονος οδηγός του δεύτερου φορτηγού, κάτοικος Μουζακίου Καρδίτσας, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Περιφέρειας Τρικάλων, από το οποίο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr