Τραγικός θάνατος Τρικαλινού τεχνικού της ΔΕΗ χθες το βράδυ.

Ένα ακόμη θύμα θρηνεί η οικογένεια τεχνικών της ΔΕΗ. Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, στις 9 το βράδυ 21-5-08 στον Άγιο Προκόπιο Πύλης. Θύμα ο 53άχρονος τεχνικός της ΔΕΗ Θανάσης Κοντόπουλος από τις Καρυές Τρικάλων.

0 300

Ένα ακόμη θύμα θρηνεί η οικογένεια τεχνικών της ΔΕΗ. Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, στις 9 το βράδυ 21-5-08 στον Άγιο Προκόπιο Πύλης. Θύμα ο 53άχρονος τεχνικός της ΔΕΗ Θανάσης Κοντόπουλος από τις Καρυές Τρικάλων.

Ένα ακόμη θύμα θρηνεί η οικογένεια τεχνικών της ΔΕΗ. Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, στις 9 το βράδυ 21-5-08 στον Άγιο Προκόπιο Πύλης. Θύμα ο 53άχρονος τεχνικός της ΔΕΗ Θανάσης Κοντόπουλος από τις Καρυές Τρικάλων. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, o άτυχος άνδρας εργαζόταν πάνω σε στύλο της ΔΕΗ την ώρα του συμβάντος. Τη στιγμή που προσπαθούσε να αποκαταστήσει την Βλάβη και να ηλεκτροδοτήσει το χωριό, έσπασε η ασφάλεια και ο ηλεκτροφόρος αγωγός με τα 20.000 volt έπεσε πάνω του. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Το ΕΚΑΒ κλήθηκε και μετέφερε τη σωρό του άτυχου άνδρα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου θα γινόταν η διαπίστωση του θανάτου του και για να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για τα ακριβή αίτια, με τη νεκροψία – νεκροτομή. Αμέσως μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου, συνάδελφοι του εκλιπόντος πήγαν στο Νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του. Ο άτυχος τεχνικός ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Ο Θανάσης Κοντόπουλος ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του λόγω του εξαίρετου χαρακτήρα του και την κοινωνικότητά του. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο άτυχος άνδρας σε λίγο καιρό έβγαινε σε σύνταξη. Αυτό το τραγικό συμβάν, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά, τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο οι τεχνικοί της ΔΕΗ, για να μην λείψει το ρεύμα από τα Ελληνικά νοικοκυριά. Είναι αναγκασμένοι να προσπαθούν να βγάλουν το “μεροκάματο του τρόμου” για να ζήσουν τις οικογένειές τους. Η κηδεία του Θανάση Κοντόπουλου πιθανόν να γίνει σήμερα το απόγευμα στις Καρυές Τρικάλων, από όπου και καταγόταν.

Νίκος Σαλέπης

salepisn@otenet.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr