Τραγική μοίρα για 11χρονο από το Αίγιο

Το χειρότερο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα 11χρονο αγόρι από το Αίγιο και την οικογένειά του που πλέον το θρηνεί. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, το παιδί τσιμπήθηκε από σφίγγα στο μηρό.

0 316

Το χειρότερο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα 11χρονο αγόρι από το Αίγιο και την οικογένειά του που πλέον το θρηνεί. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, το παιδί τσιμπήθηκε από σφίγγα στο μηρό. Το χειρότερο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα 11χρονο αγόρι από το Αίγιο και την οικογένειά του που πλέον το θρηνεί. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, το παιδί τσιμπήθηκε από σφίγγα στο μηρό. Υπέστη αλλεργικό σοκ και κινδύνεψε να πεθάνει. Τελικά και ύστερα από τη διακομιδή του σε δύο νοσοκομεία το σοκ αντιμετωπίστηκε, την ώρα όμως που το παιδί κατευθυνόταν στο σπίτι του, το αμάξι με οδηγό τον πατέρα του συγκρούστηκε με άλλο όχημα, στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος του δήμου Συμπολιτείας. Από τα πέντε άτομα που επέβαιναν στα δύο οχήματα, ο μόνος που ανασύρθηκε νεκρός ήταν ο άτυχος 11χρονος.

Συγκλονισμένοι οι γονείς του παιδιού αποδίδουν την ευθύνη στην έλλειψη παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο του Αιγίου που τους είχε αναγκάσει νωρίτερα να μεταβούν οδικώς στο Καραμανδάνειο.
Η κηδεία του άτυχου Θανάση έγινε στο Αίγιο, γράφοντας τον επίλογο μιας τραγικής και συνάμα απίστευτης ιστορίας.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr