Τον Φεβρουάριο τα εγκαίνια του Olympia Mall στο Αγναντερό

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις για την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας(Τρίκαλα, Καρδίτσα) βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης. Πρόκειται για το μεγάλο εμπορικό κέντρο Olympia Mall του Ομίλου Μαλάκου, στο ύψος του Αγναντερού το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της κατασκευαστικής εταιρείας Λάμκο ΑΤΕ ιδίων συμφερόντων, τον Φεβρουάριο του 2008.

0 567

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις για την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας(Τρίκαλα, Καρδίτσα) βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης. Πρόκειται για το μεγάλο εμπορικό κέντρο Olympia Mall του Ομίλου Μαλάκου, στο ύψος του Αγναντερού το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της κατασκευαστικής εταιρείας Λάμκο ΑΤΕ ιδίων συμφερόντων, τον Φεβρουάριο του 2008. Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις για την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας(Τρίκαλα, Καρδίτσα) βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης. Πρόκειται για το μεγάλο εμπορικό κέντρο Olympia Mall του Ομίλου Μαλάκου, στο ύψος του Αγναντερού το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της κατασκευαστικής εταιρείας Λάμκο ΑΤΕ ιδίων συμφερόντων, τον Φεβρουάριο του 2008.
Πρόκειται για ένα εμπορικό κέντρο με πολυκαταστήματα, υπεραγορές, αίθουσες κινηματογράφων, συνολικής έκτασης 18.000 τ.μ. που κατασκευάζεται σε έκταση άνω των 100 στρεμμάτων.
Η ζώνη επιρροής του κέντρου αντιστοιχεί σε 400.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι η επισκεψιμότητά του σε ετήσια βάση θα φτάσει μέχρι και τα 5 εκ. πολίτες.
Η θέση άλλωστε που έχει επιλεχθεί δίπλα στην εθνική οδό Τρικάλων-Καρδίτσης, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς αποτελεί κομβικό σημείο και πέρασμα προς το νομό Ιωαννίνων και γενικότερα τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

40 καταστήματα σε ένα πολυχώρο
Ήδη μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλα ονόματα του λιανεμπορίου να λειτουργήσουν καταστήματα στο συγκεκριμένο χώρο.
Η Village Roadshow έκλεισε την πρώτη συμφωνία για το νέο εμπορικό κέντρο, όπου θα λειτουργήσει ένα νέο πολυκινηματογράφο τεσσάρων αιθουσών και sports cafe, έχοντας υπογράψει 12ετή σύμβαση με τον Όμιλο για εκμίσθωση χώρου συνολική έκτασης 3.250 τ.μ. Επίσης σε συμφωνία έχουν έρθει και άλλες μεγάλες εταιρείες όπως η αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Media Markt, η αλυσίδα ένδυσης Zara κ.α.
Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει πάνω από 20 εταιρείες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις γύρω στα 40 καταστήματα θα λειτουργήσουν στο νέο εμπορικό κέντρο μαζί και με τις τοπικές επιχειρήσεις.
Ήδη για τις σχετικές συμφωνίες έχει συσταθεί γραφείο από τον Όμιλο στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.
Να συμπληρώσουμε ότι η κατασκευάστρια εταιρεία του έργου Λάμκο ΑΤΕ δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ιδιωτικών τεχνικών έργων και είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Θεσσαλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr