Τα παιχνίδια της 31ης Αγωνιστικής

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε το Ελευθεροχώρι, εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία της Φήκης στην Πύλη ενώ νικηφόρα πέρασαν οι ομάδες Διάβα και Κρύα Βρύση.

0 393

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε το Ελευθεροχώρι, εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία της Φήκης στην Πύλη ενώ νικηφόρα πέρασαν οι ομάδες Διάβα και Κρύα Βρύση. Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε το Ελευθεροχώρι, εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία της Φήκης στην Πύλη ενώ νικηφόρα πέρασαν οι ομάδες Διάβα και Κρύα Βρύση 

Οι Μαύροι Αετοί του Σπύρου Μπακάλη επικράτησαν στο Μικρό Κεφαλόβρυσο με 5-1  και πέρασαν στην κορυφή, καθώς οι «κόκκινοι» του Βασίλη Χατζή στραβοπατούσαν στον Πορταϊκό. Την ίδια ώρα η Διάβα πέρασε νικηφόρα από την Πιαλεία ενώ στο γειτονικό ντέρμπι του Πρίνους με τον Πρόδρομο, νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Καμπλιώνη. Η «ΕΡΕΥΝΑ» σας παρουσιάζει τι έγινε στα χθεσινά παιχνίδια.

Πρωτιά Ελευθεροχωρίου μέσω Πύλης

Μπορεί το Ελευθεροχώρι να δυσκολεύτηκε για 50 λεπτά αλλά όταν οι παίκτες του Σπύρου Μπακάλη σοβαρεύτηκαν έκαναν το 1-0 του Μικ. Κεφαλόβρυσου 1-5 και πέρασαν στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας την συγκάτοικο Φήκη που στραβοπάτησε στην Πύλη. Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23΄ με 1-0 με γκολ του Γκουλιόπουλου. Ωστόσο οι Μαύροι Αετοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 51΄ όταν από σέντρα του Μάμαλη ο Κωνσταντέλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 54΄ από μπαλιά του Μπακάλη ο Μαράβας με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-1, ενώ στο 56΄απο σέντρα του Αγγέλη ο Κωνσταντέλος έγραψε το 1-3. Στο 61΄ ο Σ. Μπακάλης έπειτα από εκπληκτική ατομική προσπάθεια σέντραρε για τον Τζέγκα Ν., ο οποίος πέτυχε το 1-4 ενώ στο 64΄ από διώξιμο του Μπακάλη ο Βλάχος δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-5.

Μικ. Κεφαλόβρυσο: Βλάχος, Καρανικάς, Ντιντής, Οικονόμου Α., Οικονόμου Γ., Μπίνας, Μπούγλας, Τριανταφύλλου, Γκουλιόπουλος, Τσιάκαλος, Παπασίμος.

Ελευθεροχώρι: Ζωγράφος, Τζέγκας Γ.(65΄Μαράβας Σ.), Διαμαντής, Στραγάλης, Αρβύθης, Αγγέλης, Κωτούλας(38΄Μαράβας Κ.), Μάμαλης(65΄Γούλας), Μπακάλης Σ., Τζέγκας Ν.

 Έκπληξη στην Πύλη

Μπορεί το παιχνίδι της Πύλης να φάνταζε «εύκολο» για τη Φήκη αλλά… τελικά μόνο έτσι δεν ήταν. Ο Πορταϊκός «τσίμπησε» την ισοπαλία 2-2 από τους μέχρι χθες, πρωτοπόρους με ένα γκολ του Πανάγου στις καθυστερήσεις.

Το σκορ στο γήπεδο Πύλης άνοιξε ο Μερτάνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65΄. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μπουκουβάλας σε ανατροπή από τον Πανάγο.

Ο Αλέξης Μαρδάνης όμως στο 73΄, με το που πέρασε στο παιχνίδι, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ο Κολτσίδας με ωραίο σουτ έκανε το 1-2 στο 80΄ αλλά το σοκ ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Πανάγο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 93΄. ο Ραμιώτης για τον Πορταϊκό αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό.

Πορταϊκός: Οικονόμου, Κόρακας, Περγαντής, Πανάγος, Χαντζιάρας, Τσιονάρας, Ραμιώτης, Μπαλας (55′ Μαρδάνης), Δούλαλας, Κουφογάζος, Τσιαμπαλής.

Φήκη: Πιπέρης, Καραγεώργος (5′ λ.τρ. Σταυρινος), Κράβαρης Κ., Λυκοδράνος, Σβάνας, Μούρος, Μούτσα, Μπαντής (90′ Κράβαρης Γ.), Κράβαρης Χ. (70′ Κολτσίδας Α.), Μπερντάμ, Μπουκουβάλας.

Επέστρεψε στις νίκες η Κρύα Βρύση

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη καθώς η Κρύα Βρύση επικράτησε των Αγ. Αποστόλων με 5-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ όταν ο Ντάφος με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 1-0 ενώ στο 25΄ ο Παπαϊωάννου με σουτ πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 40΄ σε 2-1 με τον Νταούλα Δ. Στο 58΄ ο Τσίτσαρης πέτυχε το 3-1 ενώ στο 65΄ο Αδάμος πέτυχε το 4-1. Στο 70΄ ο Μανώλης Δ., μείωσε σε 4-2 και στο 80΄ο Παπαγεωργόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Κρύα Βρύση: Μπόμπολας, Τσίτσαρης Δ., Παπαϊωάννου, Παπαγεωργόπουλος, Γεωργαλής(55΄ Αδάμος), Κήργος, Μπέλος(55΄ Τσιάκαλος), Πλησιώτης(46΄Κυριάζος), Ντάφος, Μακρής, Τσίτσαρης Κ.

Αγ. Απόστολοι: Κράβαρης Β., Βράντζας Α.(55΄ Βράντζας Γ.), Αλεστάς, Γιάννης, Νταούλας Δ., Ράντζας Ν., Τσίρος Ν., Κουτσοδήμος Κ., Λέφας, Γ., Μανώλης Δ., Βακουφτσής Αθ.(46΄Βακουφτσής)

Νέα νίκη για Κεφαλοβρυσιακό

Ακόμη τρεις βαθμούς πρόσθεσε στην βαθμολογία του ο Κεφαλοβρυσιακός που πέρασε νικηφόρα από την Ασπροκκλησιά με 0-3. Οι παίκτες του Γιώργου Πεταλά προηγήθηκαν στο 35΄ με τον Αργυρόπουλο ενώ στο 55΄ ο Παπαβασιλείου πέτυχε το 0-2. Στο 80΄ ο Οικονόμου Η., διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ασπροκκλησιά: Πολίτης, Ζιώγας, Χλήνος, Γκουλιάφας, Μήτραινας, Τσακνάκης, Μπαλαούρας(28΄ Τριμίντζιος), Μπέλος, Ζντρίβας, Παπασωτηρίου Χ.Η., Παπασωτηρίου Χ.Α.

Κεφαλοβρυσιακός: Φιλίππου, Αργυρόπουλος, Νάκας Απ., Κακές, Σαρακατσάνος, Ζυγουράκης Γ., Γαιτάνας, Παπαβασιλείου, Ζυγουράκης Κ., Βλάχος(46΄Οικονόμου), Αναστασίου.

Ο Πρόδρομος το ντέρμπι

Ένα συναρπαστικό ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες στο Πρίνος οι φίλαθλοι τόσο της ομώνυμης ομάδας όσο και του Προδρόμου. Ο ΑΟΠ του Γιάννη Καμπλιώνη επιβλήθηκε του Πρίνους με 4-2 με τα δύο σωματεία να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα καθώς δεν υπήρχε το βαθμολογικό κίνητρο. Οι παίκτες του Κώστα Κορομηλά προηγήθηκαν στο σκορ στο 28΄ με τον Χατζή Σ., να πετυχαίνει το 1-0. Ωστόσο οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 33΄ όταν από εκπληκτική ενέργεια του Καραμπούλα Αν., ο Παυλής με ένα δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλό δοκάρι με τους Καραμπούλα Α. και Γκαραγκάνη.  Παρόλα αυτά το Πρίνος πέτυχε το 2-1 με τον Βόμπρα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Πρόδρομος ανέβασε ρυθμούς και πήρε τη νίκη. Στο 70΄ από φάουλ του Καραμπούλα Αν., ο Καραμπούλας Χ., ,με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 75΄ από σέντρα του Καμπλιώνη Χ.Ι, ο Καραμπούλας Γ., με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-3 ενώ στο 78΄ ο Τζερεμές Κ., είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 86΄ όμως ο Τζερεμές με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Πρίνος: Ράχης, Παγώνης(37΄Βόμπρας), Ντέλλας, Αθανασάκης Λ.(54΄Χρυσόμαλλος), Τσιούκας Χ., Ποντίκας, Ράπτης(26΄Καρανάσιος), Χατζής, Παπακώστας, Σαργιώτης, Αθανασάκης Ν.

Πρόδρομος: Χήρας, Καραμπούλας Χ., Μαντάς, Καμπλιώνης Χ.Ι., Καπέλας, Καμπλιώνης Χ.Κ., Καραμπούλας Αθ.(60΄ Τζερεμές), Καραμπούλας Β., Παυλής, Γκαραγκάνης(46΄Καραμπούλας Γ.), Καραμπούλας Αν.

Νίκη για τα Αμπελάκια

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε η νίκη στο παιχνίδι που έγινε στην Αγία Μονή ανάμεσα στα Αμπελάκια και την Ένωση Δροσερού/Μουριάς. Οι δυο ομάδες, απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη αλλά τελικά οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο.

Και τα 5 τέρματα της αναμέτρησης μπήκαν στο β’ μέρος με τους γηπεδο΄πυχους να ανοίγουν το σκορ στο 50′ με τον Ρούσσα. Ο Κράβαρης ισοφάρισε στο 63’΄σε 1-1 και ο Ροβίσης έδωσε προβάδισμα στη Μουριά με 1-2.

Ο Τζερεμές ισοφάρισε στο 75′ και στο 85′ ο Μπακούλας στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 3-2. οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Πανουργιά στο 85′

Αμπελάκια: Ντανίκας, Αντωνόπουλος (46′ Ρούσσας), Μπακούλας, Γιαννούχος, Καραθάνος (46′ Κωτούλας), Πλιάτσικας, Γελαδάρης, Καλύβας, Τζερεμές, Μπακούλας, Παπαευθυμίου.

Ένωση Δ/Μ: Πανουργιάς, Νταλούκας Μ., Νταλούκας Δ., Κίτρος, Κράβαρης, Γρηγορίου, Τσέλα, Μπελετσιώτης, Κεραμίδας, Ροβίσης, Νταλούκας Α (60′ Χήρας).

«Διπλό» πέρασμα από την Πηγή

Με το εντυπωσιακό 0-4, το Παλαιομονάστηρο πέρασε από την Πηγή, εξασφαλίζοντας πια την παραμονή του στην Α1 ερασιτεχνική.

Ο Κολότσιος σε αντεπίθεση στο 15ο λεπτό έκανε το 0-1 ενώ στο 32′ ο Καλέτσης, σε μια απρόμοια φάση, νίκησε τον Καραγκούνη για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Αποστόλης Κατράνας με ένα φαουλ από τα 50(!!!) μέτρα αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Πηγής για το 0-3 ενώ το σκορ έκλεισε στο 78′ ο Θωμάς Κατράνας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ για το 0-4

Πηγή: Καραγκούνης, Κουρκούνης, Τσίγγας, Πατσιας, Τσαντήλας, Κατσινέλης Γ., Κατσινέλης Σ., Βαγενάς (60′ Γρηγορίου), Μανώλης, Αγγελόπουλος, Κωσταρέλος (46′ Μαγκογιάννης).

Παλαιομονάστηρο: Παπαγιάννης, Καλέτσης (55′ Κατράνας), Καναβός, Κολότσιος, Κωσταρέλος Κ. (80′ Τιανταφύλλης), Κούλιος, Κωσταρέλος Σ., Ευαγγελάκος, Κατράνας.

Εύκολο πέρασμα από την Πιαλεία

Με 2 γκολ στο, από ένα σε κάθε ημίχρονο, η Διάβα πέρασε από την Πιαλεία κερδίζοντας με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και άνοιξαν το σκορ με τον Ζαλαβρά στο 35ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο συνήθης ύποπτος, Νίκος Στεφόπουλος διαμόρφωσε στο 60ο λεπτό το τελικό 0-2

Πιαλεία: Μπακογιάννης Α. (30′ Ντάκος), Κλαπανάρας, Παπαβαγγέλης, Σαργιώτης, Μητσάκης Β., Λεμονας, Γιαννής, Ξυντάρας, Μπακογιάννης Σ., Μπακογιάννης Ι. Στρωμματας Χ (15′ Μητσάκης Δ.)

Διάβα: Κωτούλας, Μανώλης, Γιαννης, Τσακνάκης Στεφόπουλος Ν., Ζαλαβράς Γ. (46′ Χολέβας), Ζαλαβράς, Τσίκαρης, Αναστογιάννης, Κόνης, Καψάλης.

 

Τα αποτελέσματα (31η)

Ασπροκκλησιά – Κεφαλοβρυσιακός        0 – 3

Πορταϊκός – Φήκη          2 – 2

Αμπελάκια – Ενωση Δ/Μ           3 – 2

Αγία Μονή – Φωτάδα                 0 – 3α.α.

Πιαλεία – Διάβα             0 – 2

Κρύα Βρύση – Άγιοι Απόστολοι 5 – 2

Πηγή – Παλαιομονάστηρο           0 – 4

Μικρό Κεφαλόβρυσο – Ελευθεροχώρι     1 – 5

Πρίνος – Πρόδρομος      2 – 4

 

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΕΣ          Β          ΓΚΟΛ

1.Ελευθεροχώρι            83         98-23

2.Φήκη  83         85-24

3.Διάβα            77         101-26

4.Κεφαλοβρυσιακός      70         72-30

5.Κρύα Βρύση   59         67-33

6.Πρόδρομος    47         63-50

7.Αμπελάκια     46         43-42

8.Ένωση Δ/Μ    46         53-53

10.Πορταϊκός    45         49-56

11.Πηγή            41         33-47

12.Πρίνος          37         55-62

13.Πιαλεία         36         41-45

14.Ασπροκκλησιά          32         47-50

15.Παλαιομονάστηρο     30         54-82

16.Φωτάδα       30         38-83

17.Άγιοι Απόστολοι       18         28-71

18.Μικρό Κεφαλόβρυσο 12         28-85

Αγία Μονή                  

Η επόμενη αγωνιστική (32η)

Πορταϊκός – Ασπροκκλησιά  

Κεφαλοβρυσιακός – Αμπελάκια  

Φήκη – Αγία Μονή         3-0α.α.

Ένωση Δ/Μ – Πιαλεία  

Φωτάδα – Κρύα Βρύση  

Διάβα – Πηγή  

Άγιοι Απόστολοι – Μικ. Κεφαλόβρυσο  

Παλαιομονάστηρο – Πρόδρομος  

Ελευθεροχώρι – Πρίνος  

 

Τα παιχνίδια της 31ης Αγωνιστικής
Τα παιχνίδια της 31ης Αγωνιστικής

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr