Σύλληψη 27χρονου με ποσότητα κάνναβης

Ένας 27χρονος Τρικαλινός συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης. Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας καταδίωξαν χθες τον 27χρονο στην περιφερειακή οδό Τρικάλων – Πύλης.

0 284

Ένας 27χρονος Τρικαλινός συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης. Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας καταδίωξαν χθες τον 27χρονο στην περιφερειακή οδό Τρικάλων – Πύλης. Ένας 27χρονος Τρικαλινός συνελήφθη προχθές το μεσημέρι από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης. Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας καταδίωξαν χθες τον 27χρονο στην περιφερειακή οδό Τρικάλων – Πύλης. Όταν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν ένα δέμα κάνναβης, αποξηραμένη σε φούντα, βάρους 15,5 γραμμαρίων.
Ο δράστης συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η ποσότητα της κάνναβης και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr