Σωτήρης Χατζηγάκης – Βολές κατά της αντιπολίτευσης.

Καλαμπακα: Επίθεση κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτ.Χατζηγάκης σε ομιλία του στη  Δημοτική Οργάνωση ΝΔ Καλαμπάκας, υποστηρίζοντας ότι η αντιπολίτευση «τροφοδοτεί τα ΜΜΕ με σενάρια και απίθανες κατηγορίες με πολιτικές σκοπιμότητες».

0 260

Καλαμπακα: Επίθεση κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτ.Χατζηγάκης σε ομιλία του στη  Δημοτική Οργάνωση ΝΔ Καλαμπάκας, υποστηρίζοντας ότι η αντιπολίτευση «τροφοδοτεί τα ΜΜΕ με σενάρια και απίθανες κατηγορίες με πολιτικές σκοπιμότητες». «Απόψεις κενές περιεχομένου» εκφράζουν τα «νέα πρόσωπα του Συνασπισμού» δήλωσε ο Σ.Χατζηγάκης και δεν παρέλειψε να δηλώσει πως το κόμμα υιοθετεί νοοτροπίες βίας. Ο ίδιος, χαρακτήρισε καιροσκοπικό κόμμα, «δίχως αρχές» το ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, σε ομιλία στη συνάντηση της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Καλαμπάκας, ανέφερε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει μετατραπεί σε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, μιμούμενο το ΠΑΣΟΚ του 1974 «που υιοθετεί ακραίες αντικοινωνικές εκδηλώσεις και νοοτροπίες βίας».

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο ΣΥΝ τείνει να γίνει κόμμα του «Life Style», το οποίο «υιοθετεί κάθε δημαγωγία».

Παράλληλα, από τις βολές του κ. Χατζηγάκη δεν «γλίτωσε» ούτε το ΠΑΣΟΚ για το οποίο είπε ότι είναι ένα κόμμα το οποίο κινείται «δίχως αρχές, αυτοσχεδιάζοντας και καιροσκοπώντας».

Παράλληλα σημειώνοντας πως «σήμερα δεν υπάρχει αντιπολίτευση», ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι η αντιπολίτευση «συγχέει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία» και τροφοδοτεί τα ΜΜΕ με «σενάρια και απίθανες κατηγορίες με πολιτικές σκοπιμότητες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr