Συχνότερες επισκέψεις των Θεσσαλών στη Γερμανία

Με τους καλύτερους οιωνούς φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από αύριο Παρασκευή 2 Μαΐου οι απευθείας πτήσεις της Γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Air Berlin από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και το αντίστροφο.

0 258

Με τους καλύτερους οιωνούς φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από αύριο Παρασκευή 2 Μαΐου οι απευθείας πτήσεις της Γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Air Berlin από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και το αντίστροφο. Με τους καλύτερους οιωνούς φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από αύριο Παρασκευή 2 Μαΐου οι απευθείας πτήσεις της Γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Air Berlin από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και το αντίστροφο. Μέσω της Νυρεμβέργης θα συνδέονται αεροπορικώς με τη Ν. Αγχίαλο το Αμβούργο, το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο, και η Βιέννη. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα το οποίο βεβαίως στην πορεία θα δείξει αν θα …περπατήσει, καθώς η γερμανική εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει πως μόνο στην περίπτωση που η γραμμή βγάζει τα έξοδά της θα διατηρηθεί.
Για την ώρα πάντως το ενδιαφέρον των Θεσσαλών πολιτών είναι αυξημένο, καθώς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο στις γερμανικές πόλεις και να φτάσουν πιο σύντομα στον προορισμός τους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους ομογενείς μας που ζουν μακριά από τις πατρογονικές τους εστίες.
Στα Τρίκαλα αρκετά τουριστικά πρακτορεία έχουν κλείσει ήδη τα πρώτα πακέτα, οι κρατήσεις παρουσιάζουν μια καλή κίνηση, ενώ οι ιδιοκτήτες τους υποστηρίζουν ότι «πρόκειται για μια καλή πρώτη κίνηση που θα βοηθήσει γενικότερα την περιοχή μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr