Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Πειραιώς

Δύο ήταν τελικά οι δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Τράπεζα Πειραιώς, επί της οδού Ασκληπιού. Πρόκειται για έναν 46χρονο από τα Γιάννενα και έναν 72χρονο συνεργό του, ιταλικής υπηκοότητας, οι οποίοι και συνελήφθησαν. .

0 281

Δύο ήταν τελικά οι δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Τράπεζα Πειραιώς, επί της οδού Ασκληπιού. Πρόκειται για έναν 46χρονο από τα Γιάννενα και έναν 72χρονο συνεργό του, ιταλικής υπηκοότητας, οι οποίοι και συνελήφθησαν. . Δύο ήταν τελικά οι δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Τράπεζα Πειραιώς, επί της οδού Ασκληπιού. Πρόκειται για έναν 46χρονο από τα Γιάννενα και έναν 72χρονο συνεργό του, ιταλικής υπηκοότητας, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ο 46χρονος μεταμφιεσμένος με περούκα και ψεύτικο μουστάκι εισήλθε στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου (περίστροφο) απέσπασε συνολικό ποσό 46.645 ευρώ, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας.

Η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί και ένοπλος αφού απείλησε με το όπλο του τον ταμία της Τράπεζας, στην οποία κείνη την ώρα βρίσκονταν και συμπολίτες που συναλλάσσονταν, ζήτησε και πήρε χρηματικό ποσό το οποίο, μαζί με το όπλο,  στη συνέχεια τα παρέδωσε στον συνεργό του που τον περίμενε σε κοντινή απόσταση έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα.

Στη συνέχεια  διέφυγε πεζός από την Τράπεζα και περνώντας από παρακείμενο οικόπεδο, όπου βρίσκεται η πρόσοψη του διατηρητέου κτιρίου «Τσιρογιάννη» πέταξε την περούκα, το ψεύτικο μουστάκι  και τα ρούχα που φορούσε και εξαφανίστηκε. Εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στο 6ο χλμ της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών πολιτών, ενώ σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας συνελήφθη και ο ηλικιωμένος συνεργός του.

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο είχαμε άλλες δυο ένοπλες ληστείες σε τραπεζικά ιδρύματα του νομού μας και συγκεκριμένα στην Αγροτική Τράπεζα της Πύλης και στην Αlpha Bank στα Τρίκαλα.

 

πηγή: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr