Συνελήφθησαν δύο νεαροί «ποντικοί» στα Τρίκαλα

Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες οι οποίοι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το ποσό των 1.250 ευρώ από σπίτι στο Γενέσι Τρικάλων. Οι δύο δράστες, ηλικίας 27 και 21 ετών, με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή της 75χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού και να πάρουν το παραπάνω χρηματικό ποσό.

0 328

Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες οι οποίοι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το ποσό των 1.250 ευρώ από σπίτι στο Γενέσι Τρικάλων. Οι δύο δράστες, ηλικίας 27 και 21 ετών, με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή της 75χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού και να πάρουν το παραπάνω χρηματικό ποσό. Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες οι οποίοι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το ποσό των 1.250 ευρώ από σπίτι στο Γενέσι Τρικάλων.
Οι δύο δράστες, ηλικίας 27 και 21 ετών, με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή της 75χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού και να πάρουν το παραπάνω χρηματικό ποσό.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων. Οι δύο άνδρες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, προσήχθησαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και επιστράφηκε στην παθούσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr