Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή γεωργικών εργαλείων

Στο «δόκανο» των αστυνομικών του Τμήματος Καλαμπάκας έπεσαν δύο άτομα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τα οποία είχαν αφαιρέσει δύο γεωργικά εργαλεία από οικόπεδο που βρίσκεται σε χωριό της περιοχής.

0 326

Στο «δόκανο» των αστυνομικών του Τμήματος Καλαμπάκας έπεσαν δύο άτομα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τα οποία είχαν αφαιρέσει δύο γεωργικά εργαλεία από οικόπεδο που βρίσκεται σε χωριό της περιοχής. Στο «δόκανο» των αστυνομικών του Τμήματος Καλαμπάκας έπεσαν δύο άτομα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τα οποία είχαν αφαιρέσει δύο γεωργικά εργαλεία από οικόπεδο που βρίσκεται σε χωριό της περιοχής.
Συγκεκριμένα, προχθές στις 6 το απόγευμα αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ημεδαπούς κατοίκους Τρικάλων, 21 και 40 ετών αντίστοιχα, διότι είχαν αφαιρέσει δύο σβάρνες από το χώρο που τις είχε αφήσει η 59χρονη ιδιοκτήτριά τους. Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ τα γεωργικά εργαλεία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην κάτοχό τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr