Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας πάνω σε μια σειρά θεμάτων αρμοδιότητάς του. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 14 και έχουν ως εξής.

0 197

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας πάνω σε μια σειρά θεμάτων αρμοδιότητάς του. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 14 και έχουν ως εξής.

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας πάνω σε μια σειρά θεμάτων αρμοδιότητάς του. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι 14 και έχουν ως εξής:

 

1)     Περί γνωμοδοτήσεως επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων «Κτηνοτροφικής μονάδας» στη θέση «ΤΖΙΟΥΑΛΙΑ» του Τ.Δ. Βλαχάβας του Μπουκουβάλα  Δημητρίου.

2)     Περί γνωμοδοτήσεως επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων «Κτηνοτροφικής μονάδας» στη θέση «ΤΣΟΥΜΕΣ» του Τ.Δ. Βλαχάβας του Τσεκούρα Κων/νου.

3)     Περί γνωμοδοτήσεως επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων «Κτηνοτροφικής μονάδας» στη θέση «Ξερολείβαδο» του Τ.Δ. Βλαχάβας του Μπουκουβάλα  Νικολάου.

4)     Περί γνωμοδοτήσεως επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων «Κτηνοτροφικής μονάδας» στη θέση «ΤΣΟΥΜΕΣ» του Τ.Δ. Βλαχάβας του Τσεκούρα Νικολάου.

5)     Περί γνωμοδοτήσεως επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων «Κτηνοτροφικής μονάδας» στη θέση «ΜΑΝΗ» του Τ.Δ. Βλαχάβας του Μπουκουβάλα Στεφάνου.

6)     Περί γνωμοδοτήσεως επί του περιεχομένου της Έκθεσης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων «Κτηνοτροφικής μονάδας» στη θέση «ΠΛΑΚΕΣ» του Τ.Δ. Βλαχάβας του Μπρόβα Κων/νου.

7)     Περί εγκρίσεως του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΤΟΙΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ- ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΣΙΚΕΛΗ».

8)     Περί εγκρίσεως του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΤΟΙΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ».

9)     Περί εγκρίσεως του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΤΟΙΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ-ΜΕΤΕΩΡΩΝ».

10)  Περί εγκρίσεως της μελέτης «ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ».

11)  Περί Αποδοχής πίστωσης 6.000 ευρώ από την Ν.Α. για το έργο «Βελτίωση εγγειοβ/κών εγκαταστάσεων στο Βυτουμά, τροποποίηση του προϋπολογισμού και έγκριση της προγρ/κής σύμβασης».

12)  Περί τροποποίησης του προυπολογισμού.

13)  Περί της αιτήσεως της Α.Ε. ΜΕΤΕΩΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ [ Αφων Γκέκα] στην αγροτική περιοχή Καστρακίου.

14)  Περί ορισμού μελών στο Δ.Σ. του «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr