Συνέδριο Θρησκευτικού Τουρισμού στην Καλαμπάκα

Στη διοργάνωση ενός Διεθνούς Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού προσανατολίζεται η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων. Η ανταπόκριση μάλιστα του υφυπουργού Οικονομίας κ. Ν. Λέγκα στο συγκεκριμένο αίτημα ήταν θετική κατά την πρόσφατή συνάντησή τους στην Καλαμπάκα το περασμένο Σάββατο.

0 289

Στη διοργάνωση ενός Διεθνούς Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού προσανατολίζεται η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων. Η ανταπόκριση μάλιστα του υφυπουργού Οικονομίας κ. Ν. Λέγκα στο συγκεκριμένο αίτημα ήταν θετική κατά την πρόσφατή συνάντησή τους στην Καλαμπάκα το περασμένο Σάββατο. Στη διοργάνωση ενός Διεθνούς Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού προσανατολίζεται η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων. Η ανταπόκριση μάλιστα του υφυπουργού Οικονομίας κ. Ν. Λέγκα στο συγκεκριμένο αίτημα ήταν θετική κατά την πρόσφατή συνάντησή τους στην Καλαμπάκα το περασμένο Σάββατο. Ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι το υπουργείο θα καλύψει τις σχετικές δαπάνες για την πραγματοποίηση του, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο τις ένωσης ξενοδόχων τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με την Μητρόπολη, τον Δήμο Καλαμπάκας, την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Επιμελητήριο ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες.

Στη νέα συνάντηση των δύο πλευρών παραχωρήθηκε και δείπνο στον συντοπίτη υφυπουργό και κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό τις περιοχής. Επίσης δόθηκαν  περαιτέρω εξηγήσεις αναφορικά με την θετική ρύθμιση του υπουργείου για τα χρηματοοικονομικά των τουριστικών επιχειρήσεων του νομού Τρικαλων σχετικά με την ειδική ρύθμιση τις εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου έναντι των Τραπεζών για σύναψη νέων δανείων.
Μια ρύθμιση την οποία οι ξενοδόχοι του νομού μας, όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι είδαν με πολύ θετικό μάτι, μιας και εξασφαλίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας και διατηρεί αλώβητη την απασχόληση στην περιοχή μας.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr