Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Γ. Σουφλιάς

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε το χθες απόγευμα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο δάσος Δαδιάς Σουφλίου.

0 315

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε το χθες απόγευμα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο δάσος Δαδιάς Σουφλίου. Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο δάσος Δαδιάς Σουφλίου.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, αλλά στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αλεξανδρούπολη για περαιτέρω εξετάσεις. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Χρυσόστομος Ξανθόπουλος, έδωσε στη δημοσιότητα ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

"Σήμερα στις 5.50 το απόγευμα, διακομίσθηκε από το κέντρο υγείας Σουφλίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γεώργιος Σουφλιάς, λόγω λιποθυμικού επεισοδίου που είχε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο δάσος Δαδιάς Σουφλίου. Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης υποβλήθηκε άμεσα σε όλες τις ενδεδειγμένες ιατρικές εξετάσεις, χωρίς να προκύψουν παθολογικά ευρήματα. Για προληπτικούς και μόνο λόγους, οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν την παραμονή του στο νοσοκομείο".

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr