Στο Νοσοκομείο της Πάτρας ο Νίκος Παλαιοκώστας

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Νίκος Παλαιοκώστας που μεταφέρθηκε το πρωί από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

0 246

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Νίκος Παλαιοκώστας που μεταφέρθηκε το πρωί από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Νίκος Παλαιοκώστας που μεταφέρθηκε το πρωί από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Όπως έγινε γνωστό, ο Ν. Παλαικώστας, το πρωί παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και ο γιατρός των φυλακών, που τον εξέτασε, έκρινε απαραίτητη την διακομιδή του στο νοσοκομείο. Αμέσως, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την ασφαλή μεταφορά του κρατουμένου, από τον Άγιο Στέφανο στο Ρίο, λαμβάνοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Γύρω από το νοσοκομείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την διάγνωση των γιατρών, οι οποίοι θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η παραμονή του στο νοσοκομείο, ή όχι.

Σε περίπτωση, πάντως, που αποφασισθεί η περαιτέρω νοσηλεία του Νίκου Παλαιοκώστα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει και να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα για την φρούρησή του.

Πηγή: ΝΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr