Στους 100 ο Τσιτσάνης!

Και ένας Τρικαλινός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 διαχρονικών προσωπικοτήτων της Ελλάδας, η οποία καταρτίστηκε μετά από ψηφοφορία που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Σκάι».

0 318

Και ένας Τρικαλινός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 διαχρονικών προσωπικοτήτων της Ελλάδας, η οποία καταρτίστηκε μετά από ψηφοφορία που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Σκάι». Και ένας Τρικαλινός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 διαχρονικών προσωπικοτήτων της Ελλάδας, η οποία καταρτίστηκε μετά από ψηφοφορία που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Σκάι».
Πρόκειται για τον λαϊκό δημιουργό Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος βρίσκεται στον κατάλογο των «Μεγάλων Ελλήνων» μαζί με αρχαίους φιλοσόφους, ιστορικούς, βυζαντινούς αυτοκράτορες, αγωνιστές της επανάστασης του ’21 αλλά και σύγχρονους έλληνες πολιτικούς, συγγραφείς, ηθοποιούς, μουσικοσυνθέτες κλπ.
Από τους 100 θα επιλεγούν με νέα ψηφοφορία και αφού το κοινό παρακολουθήσει τα σχετικά ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάσει το κανάλι, οι 10 και στη συνέχεια θα αναδεχθεί ο μεγαλύτερος έλληνας όλων των εποχών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr