Στον εισαγγελέα σήμερα ο Αλκέτ Ριζάι

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δραπέτης Αλκέτ Ριζάι, που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τη σύντροφό του και άλλο ένα ζευγάρι, σε μονοκατοικία στο Άνω Σούλι Μαραθώνα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε βαρύς οπλισμός.

0 358

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δραπέτης Αλκέτ Ριζάι, που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τη σύντροφό του και άλλο ένα ζευγάρι, σε μονοκατοικία στο Άνω Σούλι Μαραθώνα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε βαρύς οπλισμός. Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δραπέτης Αλκέτ Ριζάι, που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τη σύντροφό του και άλλο ένα ζευγάρι, σε μονοκατοικία στο Άνω Σούλι Μαραθώνα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε βαρύς οπλισμός. Αργότερα, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της θωρακισμένης Μερσεντές που βρέθηκε στην κατοχή του καταζητούμενου. Πρόκειται για τον αδελφό 36χρονου που δολοφονήθηκε πρόσφατα στο Γαλάτσι και είχε απασχολήσει την αστυνομία για διάφορα αδικήματα.

Ο Αλβανός καταζητούμενος Αλκέτ Ριζάι καταζητείτο από τις 22 Φεβρουαρίου, όπου απέδρασε -για δεύτερη φορά- με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη σύλληψη του Ριζάι, μοιραία ήταν τα τηλεφωνήματα της συντρόφου του προς τον ίδιο καθώς εντοπίστηκαν από "σούπερ κοριό" της ΕΥΠ και έτσι η αστυνομία οδηγήθηκε στο κρησφύγετό του.

Η αστυνομία είχε φτάσει πολλές φορές κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του αλλά έμενε μακριά για να δει αν θα έρθει σε επαφή με τον Παλαιοκώστα ή με άλλα πρόσωπα από το χώρο του εγκλήματος. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr