“Στον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο”

Οι φήμες που ήθελαν τον νέο Ρομπέρτο Κάρλος, Λεονάρντο, στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και η Πορτουγκέζα ανακοινώνοντας ουσιαστικά την μετεγγραφή στους πρωταθλητές. Μάλιστα, ο παίκτης αποκτήθηκε την Πέμπτη, δηλαδή μία μέρα πριν ο Σπυρόπουλος πάει στον Παναθηναϊκό, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικη ομάδας με δηλώσεις του!

0 362

Οι φήμες που ήθελαν τον νέο Ρομπέρτο Κάρλος, Λεονάρντο, στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και η Πορτουγκέζα ανακοινώνοντας ουσιαστικά την μετεγγραφή στους πρωταθλητές. Μάλιστα, ο παίκτης αποκτήθηκε την Πέμπτη, δηλαδή μία μέρα πριν ο Σπυρόπουλος πάει στον Παναθηναϊκό, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικη ομάδας με δηλώσεις του! Οι φήμες που ήθελαν τον νέο Ρομπέρτο Κάρλος, Λεονάρντο, στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και η Πορτουγκέζα ανακοινώνοντας ουσιαστικά την μετεγγραφή στους πρωταθλητές. Μάλιστα, ο παίκτης αποκτήθηκε την Πέμπτη, δηλαδή μία μέρα πριν ο Σπυρόπουλος πάει στον Παναθηναϊκό, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικη ομάδας με δηλώσεις του!Αυτό βέβαια σημαίνει πως στον Πειραιά είχα απορρίψει την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού προτιμώντας τον Λεονάρντο για την θέση του αριστερού μπακ. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και ενώ στην Ελλάδα όλα έδειχναν Σπυρόπουλο, αυτοί είχαν ΗΔΗ υπογράψει με τον 23χρονο αμυντικό.

"Σας είχαμε ενημερώσει ότι έχουμε καλές προτάσεις στα χέρια μας. Τελειώσαμε την συμφωνία την Πέμπτη και τον αφήσαμε να ταξιδέψει", είπε ο Μανέλ Ντε Λούπα στην "gazeta e sportiva" της Βραζιλίας και συνέχισε: "Αυτή την ώρα η Πορτουγκέζα δεν έχει τίποτα να φοβάται για κάποιο πρόβλημα στην μεταγραφή. Ήδη έχουν πέσει οι υπογραφές".

Τι κι αν στον Ολυμπιακό δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την μετεγγραφή του Λεονάρντο, η ομάδα που ανήκει ο Βραζιλιάνος αμυντικός έσπευσε να κλέψει την παράσταση επιβεβαιώντας την μετακίνηση του παίκτη στους ερυθρολεύκους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Πορτουγκέζα αναφέρει:"Η διοίκηση της Πορτουγκέζε ανακοινώνει επίσημα την πώληση του αμυντικού Λεονάρντο στην ελληνική ομάδα, Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή για να παρουσιαστεί από τη νέα ομάδα του. Στον Λεονάρντο ευχόμαστε καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε για τα χρόνια της αφοσίωσής του στην ομάδα μας, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε περισσότερα από 150 παιχνίδια".

Ο 22χρονος Λεονάρντο αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας και μπορεί να παίξει σε όλο το μήκος της πλευράς του, ενώ στην Βραζιλία θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Λεονάρντο Χέσους Ζεράλδο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, οι Πειραιώτες είχαν δείξει ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι, όμως τελικά το φλερτ είχε θετική κατάληξη λίγους μήνες μετά.

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 4/8/1985, έχει ύψος 1.72μ. και βάρος 79 κιλά, ενώ αγωνιζόταν στην Πορτουγκέζα, αν και η Βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει μόνη της τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Έξω ο Ζεβλάκοβ, μέσα ο "Πάτσα"

Χωρίς τον Μίχαλ Ζεβλάκοβ στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Άρη στο "Καραϊσκάκη" καθώς ο Πολωνός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και αφού εξετάσθηκε από τους ιατρούς της ομάδας αποφασίστηκε την Κυριακή να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Χρήστο Πατσατζόγλου που προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και πήρε μέρος στην αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στον Άρη (Κυριακή 27/1 19:00).

Οι Παπαδόπουλος, Νε και Ματσούκας συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα προπόνησης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε και ο Κωνσταντίνου, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Χ. Σέζαρ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Μπελούτσι, Κατσικογιάννης και Σίσιτς.

ΠΗΓΗ www.sport24.gr 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr