Στην 316η θέση Πανελλαδικά το kalabakacity.gr

Τα δημοφιλέστερα Ελληνικά sites σύμφωνα με τις παγκόσμιες μετρήσεις επισκεψιμότητας της Alexa Research.
Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και κάθε εταιρεία δημοσκοπήσεων, για να μπορέσει να εξάγει συμπεράσματα για το φάσμα των συμπεριφορών ενός συγκεκριμένου συνόλου (στην συγκεκριμένη περίπτωση των χρηστών του internet), χρησιμοποιεί σαν μέθοδο την δειγματοληψία.

0 298

Τα δημοφιλέστερα Ελληνικά sites σύμφωνα με τις παγκόσμιες μετρήσεις επισκεψιμότητας της Alexa Research.
Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και κάθε εταιρεία δημοσκοπήσεων, για να μπορέσει να εξάγει συμπεράσματα για το φάσμα των συμπεριφορών ενός συγκεκριμένου συνόλου (στην συγκεκριμένη περίπτωση των χρηστών του internet), χρησιμοποιεί σαν μέθοδο την δειγματοληψία. H εταιρεία αυτή προκειμένου να δημιουργήσει την δική της παγκόσμια κατάταξη των διαδικτυακών τόπων, με βάση την επισκεψιμότητα (άρα και την προτίμηση των χρηστών), δημιούργησε και δίνει, σε όποιον χρήστη το επιθυμεί, μια εφαρμογή (Alexa Toolbar) η οποία όταν εγκατασταθεί στον Internet Explorer, στέλνει δεδομένα στον server της εταιρείας.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Alexa Research έχει στη διάθεσή της τα αποτελέσματα ενός μεγάλου και καλά σχεδιασμένου δείγματος, αφού είναι περισσότεροι από 7.000.000 πλέον οι χρήστες (στατιστικά του 2000) που "κατέβασαν" (download) την εφαρμογή της, (σε σύνολο 580.000.000 χρηστών παγκοσμίως), με αποτέλεσμα να μπορεί να εκτιμήσει με σχετικά καλή ακρίβεια τα χαρακτηριστικά αυτού του συνόλου.
Σύμφωνα με την παραπάνω εταιρία το δικό μας site βρίσκετε στην 316η θέση με ένα πολύ καλό ρυθμό ανάπτυξης. Ας συνεχίσουμε λοιπόν έτσι και να φτάσουμε όσο γίνετε πιο ψηλά      

Θέση στη Ελληνική κατάταξη:   316
Θέση στη Παγκόσμια κατάταξη:   115313
(Προηγούμενη θέση):   121749
Τρέχων ρυθμός Ανάπτυξης:   +5.58%

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr