Στην πηγή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος του 2008 για τις κατηγορίες Α-Γ, Α-Γ (Β΄), Ε-Ν, Π-Κ και ΠΠ-ΠΚ Α΄. Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες, 100 και πλέον σωματείων της χώρας.

0 257

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος του 2008 για τις κατηγορίες Α-Γ, Α-Γ (Β΄), Ε-Ν, Π-Κ και ΠΠ-ΠΚ Α΄. Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες, 100 και πλέον σωματείων της χώρας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος του 2008 για τις κατηγορίες Α-Γ, Α-Γ (Β΄), Ε-Ν, Π-Κ και ΠΠ-ΠΚ Α΄.
Στους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες, 100 και πλέον σωματείων της χώρας.
Αποστάσεις-Κατηγορίες-Ηλικίες του πρωταθλήματος
3.000μ ΠΠ-Α΄ (γεν 1993-94)
2.000μ ΠΚ Α΄(γεν 1993-94)
4.000μ Π (γεν 1991-92)
3.000μ Κ (γεν. 1991-92)
6.000μ Ε (γεν 1989-90)
4.000μ Ν (γεν. 1989-90)
4.000μ Ανδρών Β΄ (γεν. 1986-87-88)
4.000μ Γυναικών Β΄ (γεν. 1986-87-88)
12.000μ Α (γεν. 1985 και μεγαλύτεροι)
6.000μ Γ (γεν. 1985 και μεγαλύτερες)
Δηλώσεις του Δημάρχου Γόμφων κ. Παλατζά: «Αισθάνομαι περήφανος που για άλλη μια φορά το αθλητικό κέντρο ανωμάλου δρόμου στις Σκαμνιές του δ.δ. Πηγής του Δήμου Γόμφων, επιλέχθηκε για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου. Ο χώρος αποτελεί σήμα κατατεθέν όχι μόνο για το δήμο μας, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή, αφού το φυσικό κάλος και η άρτια διαμόρφωσή του, του προσδίδουν μια ιδιαίτερη μοναδικότητα, εναρμονισμένη άψογα με τις απαιτήσεις του αθλήματος. Από προηγούμενες δε αντίστοιχες περιπτώσεις, έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οι φορείς που είναι υπεύθυνοι για να φέρουν σε πέρας το εγχείρημα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Θεσσαλίας Δήμος Γόμφων και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γόμφων Ν.Α. Τρικάλων Δήμος Τρικκαίων κλπ.» κατέχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτούνται για την άριστη διοργάνωση και τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και σύντομα να φιλοξενήσουμε και μεγαλύτερης κλίμακας διοργανώσεις».
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής δήλωσε: «Ο ΣΕΓΑΣ με την ανάθεση της κορυφαίας εσωτερικής συλλογικής διοργάνωσης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, στην περιοχή των Τρικάλων, φιλοδοξεί ότι για μια ακόμα φορά θα είναι από τις καλύτερες εκδηλώσεις.
Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας, με την οργανωτική του εμπειρία, ο Δήμος Γόμφων με το μεράκι και την αποφασιστικότητά του, αλλά και την άοκνη προσπάθεια των εμπλεκομένων φορέων της ευρύτερης περιοχής, μας δίνουν την βεβαιότητα ότι και αυτή η διοργάνωση που γίνεται στην περιοχή τους θα στεφθεί με επιτυχία.
Η περιοχή της Πηγής Τρικάλων, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008 θα είναι στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας αφού αθλητές και αθλήτριες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα βρεθούν στην φιλόξενη αυτή γωνιά των Τρικάλων.
Ο πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Θεσσαλίας, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Γ. Χαχάμης: «Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Θεσσαλίας, σας καλωσορίζει όλους στην όμορφη πόλη μας, στην πόλη των δυο και μοναδικών παγκόσμιων πρωταθλητών (Χρ. Παπανικολάου, Σ. Σακοράφα), στην πόλη του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία επιλέγεται η πόλη μας για να διοργανώσει ένα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα της οργανωτικής εμπειρίας των αθλητικών φορέων της πόλης μας και της αθλητικής της ιστορίας.
Εμείς και η οργανωτική επιτροπή, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αγώνες να στεφθούν από επιτυχία, δικαιώνοντας έτσι και τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ, που μας εμπιστεύθηκε αυτή την διοργάνωση, στο θαυμάσιο και μοναδικό αθλητικό κέντρο της ΠΗΓΗΣ, στοχεύοντας σε άλλες μεγαλύτερες διοργανώσεις.
Ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές –τριες καλή διαμονή, ευόδωση των στόχων τους και καλή επάνοδο στις εστίες τους».

Η ΕΡΕΥΝΑ 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr