Στην Α1 ο Α.Σ Τρίκαλα

Τρελό πανηγύρι έστησαν καταμεσής του γηπέδου της ΜΕΝΤ οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του ΑΣ Τρίκαλα (φωτό) μετά την μεγάλη νίκη με 63-65 επί των γηπεδούχων που μάσαγαν σίδερα και κυνήγησαν μέχρι το τέλος την νίκη.

0 281

Τρελό πανηγύρι έστησαν καταμεσής του γηπέδου της ΜΕΝΤ οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του ΑΣ Τρίκαλα (φωτό) μετά την μεγάλη νίκη με 63-65 επί των γηπεδούχων που μάσαγαν σίδερα και κυνήγησαν μέχρι το τέλος την νίκη. Τρελό πανηγύρι έστησαν καταμεσής του γηπέδου της ΜΕΝΤ οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του ΑΣ Τρίκαλα (φωτό) μετά την μεγάλη νίκη με 63-65 επί των γηπεδούχων που μάσαγαν σίδερα και κυνήγησαν μέχρι το τέλος την νίκη. Με την νίκη αυτή ο ΑΣ Τρίκαλα κατέκτησε και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με το Παλιό Φάληρο την ερχόμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας.Το ματς πήγαινε να χαθεί για τον ΑΣΤ αφού 3.18 πριν από το τέλος ο Δέσπος με πέντε συνεχόμενους πόντους μετέτρεψε το 56-58 σε 61-58 παίζοντας ουσιαστικά μόνος του εναντίον όλων. Στο σημείο εκείνο άναψαν τα αίματα όπως προαναφέραμε και στην επανέναρξη του αγώνα ο Βαρδιάνος μείωσε σε 61-60 αλλά 2.13 πριν από το τέλος ο Καρύδας σημείωσε το 63-60. Η μπάλα χάθηκε για τον ΑΣΤ αλλά ο Καρύδας που κέρδισε φάουλ στην επόμενη επίθεση των γηπεδούχων έχασε και τις δύο βολές.Στο σημείο εκείνο μίλησε ο Δημήτρης Μπόγδανος. Εκεί που η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στο καλάθι ο «Μπο» ευστόχησε από τα 6.25 και ισοφάρισε σε 63-63 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των Τρικαλινών φιλάθλων.57.2 πριν από το τέλος ο Δέσπος έκανε βήματα και στην επίθεση του ΑΣΤ ο Μπόγδανος κέρδισε φάουλ αλλά αστόχησε και στις δύο βολές για να μεγαλώσει το θρίλερ και άλλο.Καλή άμυνα στην συνέχεια από τον ΑΣΤ και η μπάλα μένει στα χέρια των παικτών της ΜΕΝΤ που 11.9 πριν από το τέλος κάνουν φάουλ στον Κακλαμάνο. Ο παίκτης του ΑΣΤ πετυχαίνει την πρώτη βολή και χάνει την δεύτερη (63-64) αλλά ως από μηχανής θεός ο Μπόγδανος έκλεψε την μπάλα μέσα από τα χέρια του Μάντιτς ο οποίος στην συνέχεια του έκανε φάουλ. Ο Μπάογδανος με μία στις δύο εύστοχες βολές διαμόρφωσε το τελικό 63-65 και οι της ΜΕΝΤ απλά πέταξαν την μπάλα αφού δεν υπήρχε χρόνος για επίθεση.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ.κ. Παφίλης, Σταματόπουλος .

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 38-34 (ημ.), 54-50, 63-65

ΜΕΝΤ (Στέλιος Κουκουλεκίδης): Καρύδας 12, Κοκολιός, Σκαρλάτος, Γιαννακίδης 2, Μπένας 7, Μάντιτς 14 (1), Μακρής 10 (2), Δέσπος 18 (1)

ΑΣ Τρίκαλα (Γιάννης Τζήμας): Λεπενιώτης, Κατσαρές 4, Βαρδιάνος 13, Τσούτσος, Μπαλάφας, Μπόγδανος 14 (3), Κακλαμάνος 23 (1), Γέρεμιτς, Χαρισμίδης 11, Φούντας, Τσιάκας  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr