Στα τέλη του μήνα οι βαθμολογίες

Οι βαθμολογίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα βγουν έως το τέλος του μήνα, ενώ τα αποτελέσματα έως τα τέλη Αυγούστου, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

0 436

Οι βαθμολογίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα βγουν έως το τέλος του μήνα, ενώ τα αποτελέσματα έως τα τέλη Αυγούστου, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος. Οι βαθμολογίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα βγουν έως το τέλος του μήνα, ενώ τα αποτελέσματα έως τα τέλη Αυγούστου, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Πρόσθεσε ότι γίνεται τεράστιος αγώνας, παρά τον τεράστιο όγκο εργασίας, «να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς και κυρίως πιο έγκυροι», καθώς στις αγωνίες των μαθητών και των γονιών τους «δεν έχουμε δικαίωμα να ολιγωρούμε και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ερωτηθείς εάν θα παρουσιάσει ο ίδιος ως υπουργός Παιδείας, το Σεπτέμβριο, τα συμπεράσματα για τον εθνικό διάλογο για την Παιδεία, και για το «εάν θα φύγει <σαπό το υπουργείο», ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «οι φήμες είναι πάντα φήμες, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε».

«Ο διάλογος με τον κ. Μπαμπινιώτη προχωρά, μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι καλά και είναι κατάκτηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετείχαν στο διάλογο και όλων των κοινωνικών φορέων και των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας, που, παρά τις αντίξοες συνθήκες μιας δύσκολης εκλογικής αναμέτρησης, η οποία χαρακτηρίστηκε πολλές φορές και από ακραίες καταστάσεις όπως η εκλογολογία, εντούτοις παρέμειναν, μόχθησαν και συνεχίζουν να δουλεύουν, γιατί και αυτοί όπως κι εγώ πιστεύουμε ότι η Παιδεία είναι πάνω και πέρα από τις όποιες κομματικές αναφορές και αγκυλώσεις του παρελθόντος», συμπλήρωσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr