Στα Μετέωρα δέκα ξένοι δημοσιογράφοι

Με στόχο την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας η Περιφέρεια διοργανώνει την επίσκεψη και ξενάγηση δέκα δημοσιογράφων ξένου Τύπου στην περιοχή μας από αύριο 5 μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Πρόκειται για δημοσιογράφους εφημερίδων και ταξιδιωτικών περιοδικών από την Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λετονία, Πράγα, Τουρκία, Νορβηγία, Γαλλία και Ελβετία.

0 339

Με στόχο την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας η Περιφέρεια διοργανώνει την επίσκεψη και ξενάγηση δέκα δημοσιογράφων ξένου Τύπου στην περιοχή μας από αύριο 5 μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Πρόκειται για δημοσιογράφους εφημερίδων και ταξιδιωτικών περιοδικών από την Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λετονία, Πράγα, Τουρκία, Νορβηγία, Γαλλία και Ελβετία. Με στόχο την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας η Περιφέρεια διοργανώνει την επίσκεψη και ξενάγηση δέκα δημοσιογράφων ξένου Τύπου στην περιοχή μας από αύριο 5 μέχρι και τις 9 Ιουνίου.
Πρόκειται για δημοσιογράφους εφημερίδων και ταξιδιωτικών περιοδικών από την Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λετονία, Πράγα, Τουρκία, Νορβηγία, Γαλλία και Ελβετία.
Οι δημοσιογράφοι, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, φθάνουν στην Θεσσαλία με σκοπό να φωτογραφίσουν και να καταγράψουν τις ομορφιές και τους τουριστικούς προορισμούς τις Θεσσαλίας προκειμένου να τις προβάλλουν μέσω των εφημερίδων αλλά και των περιοδικών που εκπροσωπούν στις χώρες τους.
Οι εφημερίδες και τα περιοδικά που εκπροσωπούν οι συμμετέχοντες είναι τα ακόλουθα: «Reisemagazin» της Αυστρίας, «Teleweek» της Ρωσίας, «Odyssey, Tourism Monthly Magazine» της Βουλγαρίας, «Tya Magazine» της Βουλγαρίας, «Subbota» της Λετονίας, «Pravo» της Πράγας, «Milliyet Newspaper» της Τουρκίας, «Reiser & Ferie» της Νορβηγίας, «Ulysse» της Γαλλίας και «Neu Zurcher Zeitung» στην Ελβετία.
Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν το Πήλιο, τα νησιά των Σποράδων, τα παράλια της Λάρισας, τα Μετέωρα και την λίμνη Πλαστήρα.
Τα μεταφορικά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτό το ταξίδι είναι πρωτότυπα.
Εκτός από το mini λεωφορείο που θα τους μεταφέρει σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού, θα χρησιμοποιηθούν και φουσκωτά σκάφη για την μετάβαση τους στα νησιά των Σποράδων.
Επίσης έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν εναλλακτικές δραστηριότητες όπως Canoeing μέσα στο φαράγγι της Καλυψούς, rappel από τον 40 μέτρων καταρράχτη, περιήγηση της λίμνης Πλαστήρα με άλογα αλλά και με υδροποδήλατα.
Όλη η παραπάνω ενέργεια διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του προγράμματος «Ενέργειες Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας» και έχει σαν στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλίας στο εξωτερικό μέσω των εντύπων που εργάζονται οι δημοσιογράφοι στις τοπικές τους κοινωνίες και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Θεσσαλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr