Σε μποϊκοτάζ στα τρόφιμα καλεί τους καταναλωτές κάθε Πέμπτη το ΙΝΚΑ

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών ζητά από τους πολίτες να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ στην αγορά τροφίμων κάθε Πέμπτη, «μέχρι να γονατίσει η ακρίβεια». Το ΙΝΚΑ ζητά από τους Έλληνες να απέχουν από την αγορά τροφίμων -εξαιρούνται οι λαϊκές αγορές- κάθε Πέμπτη.

0 429

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών ζητά από τους πολίτες να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ στην αγορά τροφίμων κάθε Πέμπτη, «μέχρι να γονατίσει η ακρίβεια». Το ΙΝΚΑ ζητά από τους Έλληνες να απέχουν από την αγορά τροφίμων -εξαιρούνται οι λαϊκές αγορές- κάθε Πέμπτη. Το Ινστιτούτο Καταναλωτών ζητά από τους πολίτες να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ στην αγορά τροφίμων κάθε Πέμπτη, «μέχρι να γονατίσει η ακρίβεια». Το ΙΝΚΑ ζητά από τους Έλληνες να απέχουν από την αγορά τροφίμων -εξαιρούνται οι λαϊκές αγορές- κάθε Πέμπτη.

«Δίκαιες τιμές στα τρόφιμα! Το ζητούμε και το δικαιούμαστε» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ, το οποίο μετά το μποϊκοτάζ στο γάλα και τα ζυμαρικά, ζητά από τους καταναλωτές να μην ψωνίζουν τρόφιμα για μια μέρα της εβδομάδας (συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη), προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια.

Στην ανακοίνωση του το Ινστιτούτο Καταναλωτών αναφέρει: «Τέλος στην κοροϊδία των μέτρων και των ελέγχων χωρίς να κάμπτεται η αγριότητα της ελληνικής αγοράς».

Η καταναλωτική οργάνωση ΙΝΚΑ έχει αποφασίσει το επόμενα διάστημα να καλεί τους καταναλωτές σε κυλιόμενο μποϊκοτάζ για ομάδες προϊόντων στα οποία εντοπίζονται μεγάλες ανατιμήσεις στην αγορά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr