Σε κώμα ο 20χρονος Αυστραλός

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη στη χώρα μας, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια στο εξωτερικό έχει προκαλέσει η είδηση, του άγριου ξυλοδαρμού, 20χρονου Αυστραλού τουρίστα, από μπράβους, σε κέντρο διασκέδασης, στη Μύκονο. Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν".

0 238

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη στη χώρα μας, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια στο εξωτερικό έχει προκαλέσει η είδηση, του άγριου ξυλοδαρμού, 20χρονου Αυστραλού τουρίστα, από μπράβους, σε κέντρο διασκέδασης, στη Μύκονο. Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν". Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη στη χώρα μας, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια στο εξωτερικό έχει προκαλέσει η είδηση, του άγριου ξυλοδαρμού, 20χρονου Αυστραλού τουρίστα, από μπράβους, σε κέντρο διασκέδασης, στη Μύκονο.
Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν". Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερις υπάλληλοι του κέντρου καταδίωξαν έξι Αυστραλούς που νωρίτερα βρίσκονταν στο κέντρο. Στη συνέχεια, τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν βαρύτατα στο κεφάλι τον 20χρονο και ελαφρότερα άλλους δύο. Συνελήφθη 4 άτομα, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τον αποτροπιασμό της κυβέρνησης και όλων των πολιτών, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος. "Τέτοιου είδους φαινόμενα πάδουν του πολιτισμού που η χώρα μας δίδαξε και διδάσκει και πλήττουν την εικόνα της στο εξωτερικό. Είμαι βέβαιος ότι οι αρχές θα κινηθούν με ταχύτατες διαδικασίες ώστε να γίνει ό,τι πρέπει για εκείνους που προκάλεσαν το βαρύ τραυματισμό του Αυστραλού πολίτη", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr