Σαρακίνα – Αγιοφυλλικός 1 – 5

Αγιοφυλλικός <<5>> αστέρων παρουσιάστηκε η ομάδα του Γιάννη Κέφου την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο τις Σαρακίνας με αντίπαλο την Σαρακίνα.Ο προπονητής του Αγιοφυλλικού  δεν θέλησε να στήσει αμυντικά την ομάδα του και έτσι ο Αγιοφυλλικός κατάφερε να πετύχει 5 γκολ και να φύγει νικητής από το γήπεδο με σκορ 1-5.

0 251

Αγιοφυλλικός <<5>> αστέρων παρουσιάστηκε η ομάδα του Γιάννη Κέφου την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο τις Σαρακίνας με αντίπαλο την Σαρακίνα.Ο προπονητής του Αγιοφυλλικού  δεν θέλησε να στήσει αμυντικά την ομάδα του και έτσι ο Αγιοφυλλικός κατάφερε να πετύχει 5 γκολ και να φύγει νικητής από το γήπεδο με σκορ 1-5.

Αγιοφυλλικός <<5>> αστέρων παρουσιάστηκε η ομάδα του Γιάννη Κέφου την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο τις Σαρακίνας με αντίπαλο την Σαρακίνα.Ο προπονητής του Αγιοφυλλικού  δεν θέλησε να στήσει αμυντικά την ομάδα του και έτσι ο Αγιοφυλλικός κατάφερε να πετύχει 5 γκολ και να φύγει νικητής από το γήπεδο με σκορ 1-5.  Το πρώτο ημίχρονο πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους φίλους του Αγιοφυλλικού που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς τόσο η Σαρακίνα όσο και ο Αγιοφυλλικός επιδόθηκαν σ’ έναν γρήγορο ρυθμό, χάνοντας παράλληλα πολλές  ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι  φιλοξενούμενοι στο 25 πήραν κεφάλι στο σκορ, με ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου. Το γκολ αυτό, άνοιξε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρξει καλό θέαμα. Στη συνέχεια ο Αγιοφυλλικός ήταν εκείνος που έχασε δυο τρεις καλές ευκαιρίες ώστε να διευρύνει το σκορ, με τους Κέφο Π., Γουγουλάκη και Παπαδόπουλο, να μην μπορούν να βρουν δίχτυα στο 27΄, 29΄ και 41΄ αντίστοιχα. Οι παίχτες τις Σαρακίνας όμως κάθε άλλο παρά άπραγοι έμειναν, δημιουργώντας αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Αγιοφυλλικού. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα καλός και γρήγορος και από τις δύο ομάδες, με τον Αγιοφυλλικό να έχει πάντοτε την υπεροχή. Μετά το 33΄ οι Φιλοξενούμενοι πάτησαν και πάλι «γκάζι» ύστερα από ένα ήρεμο πεντάλεπτο, με τον Γουγουλάκη να απειλεί τρεις φορές στο 33΄, 43΄ και 45΄. Η μπάλα καθ΄όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους πήγαινε πάνω κάτω στις δύο περιοχές, με τις δύο ομάδες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να πετύχουν είτε το δεύτερο τέρμα, είτε το γκολ της ισοφάρισης. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Γιάννη Κέφου μπήκαν πολύ δυνατά με τον Παπαδόπουλο Β. να χάνει τετ α τετ στο 47΄ ,ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Μπερντέ. Αυτό που δεν κατάφερε σε δύο περιπτώσεις, το πέτυχε ένα λεπτό αργότερα ο Γουγουλάκης  που με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-2.
Στο 49΄ Αγιοφυλλικός κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Γουγουλάκη Χ. να τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο την άψογη συνεργασία του με τον Μέμτσα Σ.  Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να πει πως οι τρεις βαθμοί είχαν «κλειδωθεί», αφού η Σαρακίνα ήταν πάντα επικίνδυνοι και αναμενόταν βάσει της εικόνας τους, να πιέσουν. Έτσι κατάφερε να μείωση το σκορ στο 57 με τον Αγγέλη . Ο Αγιοφυλλικός όμως ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να σκοράρει άλλες 3 φορές με τους Παπαδόπουλο στο 64
ο Γουγουλάκη στο 72ο και Μεσιάρη στο 82ο και να εκτοξευτή το σκορ σε 1-5  

Ευχαριστημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του στον αγώνα με την Σαρακίνα έμεινε  ο Γιάννης Κέφος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο,  ενώ όπως τόνισε « η έντονη διάθεση που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και οι πιο έμπειροι παίκτες, είναι αυτό που με ικανοποιεί εμένα περισσότερο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr