Ρήξη στην Ν.Δ. προκαλεί η εκδήλωση στην Καλαμπάκα

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις των δυο ισχυρών ανδρών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας Ν. Κοτρώνη και Γ. Γεωργίου.  Αφορμή η εκδήλωση, συνεστίαση που πραγματοποιεί η Τ.Ε. Ν.Δ. Καλαμπάκας και ως κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκης.

0 389

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις των δυο ισχυρών ανδρών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας Ν. Κοτρώνη και Γ. Γεωργίου.  Αφορμή η εκδήλωση, συνεστίαση που πραγματοποιεί η Τ.Ε. Ν.Δ. Καλαμπάκας και ως κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκης.

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις των δυο ισχυρών ανδρών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας Ν. Κοτρώνη και Γ. Γεωργίου.
Αφορμή η εκδήλωση, συνεστίαση που πραγματοποιεί η Τ.Ε. Ν.Δ. Καλαμπάκας και ως κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκης.
Κατά την άποψη του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Κοτρώνη ο κ. Γεωργίου και οι συν αυτώ παραβίασαν το καταστατικό του κόμματος που απαγορεύει τους κεντρικούς ομιλητές να τους επιλέγει η κάθε οργάνωση και αποτελεί προνόμιο του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδος του κ. Ιωάννη Τραγάκη.
Ο κ. Κοτρώνης με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην εκδήλωση και καταγγέλλει αυτούς που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης ως παραβάτες του καταστατικού και
πυρπολητές της ηρεμίας του κόμματος όταν μάλιστα είναι από τους ευνοούμενους.
Συγκεκριμένα ο κ. Κοτρώνης στην επιστολή που απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Οργάνωσης Καλαμπάκας αναφέρει:
Φίλες και φίλοι,
Επί πολλά χρόνια αγωνιστήκαμε, στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες, για να μπορέσουμε να κάνουμε εμφανή τη διαφορά μας από το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Το καταφέραμε όλοι μαζί. Γι αυτό η Ν.Δ. είναι σήμερα κυβέρνηση και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ πρωθυπουργός.
Τελευταία όμως δηλώσεις και εκδηλώσεις από εκείνους που ωφελήθηκαν κυρίως από τον αγώνα όλων μας, τείνουν να ακυρώσουν τη μεγαλειώδη αυτή προσπάθεια. Δυστυχώς εμφανίζονται χαρούμενοι και πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν να μετατρέψουν το άθροισμα σε κλάσμα καταστρατηγώντας το καταστατικό και τις εγκυκλίους του κόμματος.
Εκτιμώντας ότι δεν έχω το δικαίωμα να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου εκδηλώσεις, που διχάζουν αντί να ενώνουν, δεν θα παραστώ στην εκδήλωση που γίνεται στην Καλαμπάκα στις 23 Φεβρουαρίου.
Δηλώσεις Γεωργίου
Ο κ. Γεωργίου ενοχλημένος από την επιστολή του κ. Κοτρώνη προέβη σε δηλώσεις μέσα από το Ρ. Σταγών αναφέροντας τα εξής:
«…Αυτός που ωφελήθηκε από την Ν.Δ. είναι ο κ. Κοτρώνης που είναι αποσπασμένος στο γραφείο του Αλογοσκούφη και κάνει βόλτες στην Νομαρχία, ενώ εγώ χτυπάω κάρτα. Ωφελήθηκα και εγώ από κόμμα αλλά όχι από την Ν.Δ.!! από αντίπερα…
…Είχαμε ενημερώσει την Γραμματεία οργανωτικού και συγκεκριμένα τον κ. Μαντζίκο για τον κεντρικό ομιλητή και συμφώνησε. Ο κ. Κοτρώνης νέμεται το κόμμα την ώρα που εμείς στηρίζουμε καταστάσεις. Το κόμμα χρειάζεται άλλους ανθρώπους, ανθρώπους που να ανοίγουν τα γραφεία…».
Τέλος ο κ. Γεωργίου άφησε σαφή προειδοποίηση ότι μετά την εκδήλωση θα αποκαλύψει σημαντικά πράγματα για κάποιους.
Ο κ. Κοτρώνης δεν ανταπάντησε στον κ. Γεωργίου και παρέπεμψε στην επιστολή.
Ανέφερε πάντως ότι και η αποδοχή του κ. Χατζηγάκη να είναι κεντρικός ομιλητής αποτελεί διχαστική πράξη. Όσο για το ότι αν θα παραστεί κόσμος στην εκδήλωση, τόνισε ότι άλλο να δουλεύει 1 γραφείο και άλλο 7. Γιατί στις εκλογές για να επιτευχθεί αυτή η επιτυχία δούλεψαν 7 γραφεία και όχι 1.
Αυτές οι δηλώσεις βέβαια δίχασαν και τους Καλαμπακιώτες, μέλη της Ν.Δ. που καταφέρθηκαν με δηλώσεις τους άλλοι προς την μια πλευρά και άλλοι προς την άλλη.

Η ΕΡΕΥΝΑ 20 Φεβρουαρίου 2008, αρ. φύλλου 14837,   σελίδα 9

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr