Πύργος – Αγιόφυλλο 0 – 1

Πήρε αυτό που ήθελε ο Αγιοφυλλικός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πύργο. Οι παίκτες του Αγιοφυλλικού κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, με την ομάδα του Γιάννη Κέφου να καταθέτει περισσότερο τα ψυχικά της αποθέματα για να φτάσει στη νίκη.

0 338

Πήρε αυτό που ήθελε ο Αγιοφυλλικός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πύργο. Οι παίκτες του Αγιοφυλλικού κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, με την ομάδα του Γιάννη Κέφου να καταθέτει περισσότερο τα ψυχικά της αποθέματα για να φτάσει στη νίκη.

 

Ο τερματοφύλακας του Αγιοφυλλικού Κώστας Καλτσάς

Πήρε αυτό που ήθελε ο Αγιοφυλλικός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πύργο. Οι παίκτες του Αγιοφυλλικού κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, με την ομάδα του Γιάννη Κέφου να καταθέτει περισσότερο τα ψυχικά της αποθέματα για να φτάσει στη νίκη. Η νοοτροπία νικητή, το πείσμα και η θέληση των παικτών του Αγιοφυλλικού να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από τον Πύργο ήταν αυτό που οδήγησε την ομάδα στην μεγάλη νίκη και τον θρίαμβο μέσα στον Πύργο. Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη πανηγυρίζει ο Αγιοφυλλικός που κέρδισε δύσκολα με 0-1 τον αξιόμαχο Πύργο στην έδρα του. Την διαφορά στον αγώνα έκανε ο Νίκος Μησιάρης που με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 26′ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Κέφου.

 

Ο Αγιοφυλλικός κέρδισε δίκαια ένα πανάκριβο τρίποντο, απέναντι στην ομάδα του Πύργου. Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Πύργο να κρατά στην κατοχή του περισσότερο την μπάλα, αλλά μέχρι το δεκάλεπτο δεν έγινε η μεγάλη φάση μπροστά από τις δυο εστίες, πλην το σουτ από ποδοσφαιριστή του Πύργου στο 4′ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καλτσάς. Και οι δύο ομάδες πάντως έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες και φάσεις για γκολ. omada.jpgΜε την πάροδο του χρόνου, ο Πύργος ανέβασε τον ρυθμό του όμως δεν μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή του Καλτσά. Οι παίχτες του Πύργου περιορίστηκαν σε μακρινά σουτ, με καλύτερη φάση στο 12′ και 16’ όπου τα δυνατά σουτ που εξαπέλυσαν έξω από την περιοχή βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι του Κώστα Καλτσά. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η ομάδα του Γιάννη Κέφου εδραίωσε την εδαφική της υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και στο 26’ ο Γκουλιάφας έβγαλε ωραία σέντρα από έξω δεξιά στο ύψος του πέναλτι πετάχτηκε ο Μησιάρης και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Μετά το 0 – 1, ο Αγιοφυλλικός δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να πάει στο ημίχρονο με το θετικό αποτέλεσμα. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Πύργος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αγιοφυλλικό με ένα γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις καλές φάσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Αγιοφυλλικού γιατί απέναντι του βρήκε πραγματικά ένα ανθρώπινο τοίχος που ακούγετε στο όνομα Κώστας Καλτσας. Ο τερματοφύλακας του Αγιοφυλλικού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε με της αποκρούσεις του να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στην συνέχεια, το παιγνίδι είχε ρυθμό, το ρευστό αποτέλεσμα έδωσε την δυνατότητα στον Πύργο να ελπίζει. Όπως ήταν φυσιολογικό η ομάδα του πύργου ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την εστία του Καλτσα για το γκολ της ισοφάρισης κάτι που τελικά δεν πέτυχε.

ΕΠΑΙΞΑΝ: ΚΑΛΤΣΑΣ Κ, ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ., ΨΑΡΗΣ Χ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α., ΚΕΦΟΣ Σ., ΜΠΕΛΛΟΣ Π.(65’ ΜΑΝΩΛΗΣ Δ.), ΠΟΡΤΙΚΑΣ Ν.(50’ΘΕΟΧΑΡΗΣ Π.), ΤΡΕΛΛΗΣ Ε., ΝΤΙΝΑΣ Σ., ΜΗΣΙΑΡΗΣ Ν., ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ Δ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr