Πρόσληψη Ειδικών Φρουρών

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας) προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και Γυναικών).

0 334

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας) προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και Γυναικών). Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας) προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και Γυναικών).
– Ο αριθμός εκ των υποψηφίων που θα προσληφθούν καθορίζεται σε χίλιους τετρακόσιους (1400).
Από τον αριθμό των προσλαμβανομένων, ποσοστό 80% ήτοι (1120) θέσεις. Θα καλυφθεί από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο όλων των τύπων Λυκείου, με εξαίρεση του Α’ κύκλου σπουδών Τ.Ε.Ε. – Τ.Ε.Σ. και Ο.Α.Ε.Δ.. Το υπόλοιπο ποσοστό 20% ήτοι (280) θέσεις θα καλυφθεί από υποψηφίους του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (ΕΠΛ) κλάδου σπουδών, που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (ΤΕΛ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) Β’ κύκλου σπουδών, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β’ κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. (Τ.Ε.Ε. Β’ κύκλου ΟΑΕΔ).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από 1-1-1980 και μεταγενέστερα και έχουν ανάστημα (άνδρες – γυναίκες) 1,70 μ. τουλάχιστον.

  • Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν αυτοπροσώπως τα δικαιολογητικά στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους, μέχρι και την 15-9-2008, ημέρα Δευτέρα.
  • Η προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στη διεύθυνση www.astynomia.gr.
  • Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr