Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για αύριο Τετάρτη, η οποία όμως θα διαρκέσει έως την Πέμπτη, οπότε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα πλήξει τη χώρα.

0 384

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για αύριο Τετάρτη, η οποία όμως θα διαρκέσει έως την Πέμπτη, οπότε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα πλήξει τη χώρα. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για αύριο Τετάρτη, η οποία όμως θα διαρκέσει έως την Πέμπτη, οπότε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα πλήξει τη χώρα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, καθώς είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης ή παγετού, σε κάποια σημεία του επαρχιακού αλλά και εθνικού οδικού δικτύου 18 νομών της χώρας.

Έντονη ήταν η παγωνιά που επικράτησε κατά την διάρκεια της νύχτας σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο υδράργυρος άγγιξε στις Σέρρες τους -8 βαθμούς Κελσίου, στη Δράμα τους -7, στα Γρεβενά τους -5, στη Φλώρινα τους -4, στην Καστοριά τους -3 και στα Ιωάννινα τους -2.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης αλλά και του πάγου απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του εθνικού και επαρχιακό οδικού δικτύου αρκετών νομών.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr