Πρόγραμμα για την αγγλική γλώσσα

Το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Τρικάλων οργανώνει πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης στην Αγγλική Γλώσσα ή σε άλλη Ευρωπαϊκή διάρκειας 50 ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή πρέπει να υποβάλουν αίτηση, στον διευθυντή του Λυκείου καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή.

0 325

Το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Τρικάλων οργανώνει πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης στην Αγγλική Γλώσσα ή σε άλλη Ευρωπαϊκή διάρκειας 50 ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή πρέπει να υποβάλουν αίτηση, στον διευθυντή του Λυκείου καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή. Το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Τρικάλων οργανώνει πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης στην Αγγλική Γλώσσα ή σε άλλη Ευρωπαϊκή διάρκειας 50 ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή πρέπει να υποβάλουν αίτηση, στον διευθυντή του Λυκείου καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή.
Μαζί με την αίτηση υποβάλλεται υποχρεωτικά και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
Τα βήματα καταρτίζονται με βάση τον αριθμό των αιτήσεων, τμήματα με λιγότερο από 12 εκπαιδευόμενους δεν μπορούν να ξεκινήσουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr