Προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών

Την πρόσληψη αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

0 268

Την πρόσληψη αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Την πρόσληψη αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συνολικά 1.492 δάσκαλοι και 624 νηπιαγωγοί προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2009-2010, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τις 2 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2009 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι λήξεως του διδακτικού έτους.

O πίνακας με τα ονόματα των προσληφθέντων εκπαιδευτικών έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ και στην ενότητα ΝΕΑ.

Οι δάσκαλοι που για οποιονδήποτε λόγο δεν υπέβαλαν αίτηση για ένταξή τους στους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2009-2010 καλούνται από το υπουργείο Παιδείας να υποβάλουν αίτηση-δήλωση ένταξής τους στους εν λόγω πίνακες από 1η μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι εκπρόθεσμες αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί σε Διευθύνσεις, Γραφεία ή στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου δεν θα ληφθούν υπόψη και οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν εκ νέου αίτηση.

in.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr