Προβάδισμα για τη ΝΔ

Διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ενίσχυση του δικομματισμού με ταυτόχρονη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας RASS που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Το Παρόν".

0 194

Διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ενίσχυση του δικομματισμού με ταυτόχρονη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας RASS που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Το Παρόν". Διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ενίσχυση του δικομματισμού με ταυτόχρονη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας RASS που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Το Παρόν".

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ αυξάνει το ποσοστό της κατά 1,9% και διευρύνει τη διαφορά της με το ΠΑΣΟΚ στο 3,7% , αλλά και το ΠΑΣΟΚ βλέπει τα ποσοστά του να ανεβαίνουν κατά 1,3 μονάδες.

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει 33,2%, το ΠΑΣΟΚ 29,5%, το ΚΚΕ 7,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 13,5%, το ΛΑΟΣ 3,6%.

Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός συνεχίζει να προηγείται ο Κώστας Καραμανλής με ποσοστό 54,2% έναντι 28,2% του Γιώργου Παπανδρέου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr