Ποινική δίωξη σε 4 εταιρίες τηλεφωνίας

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά παντός υπευθύνου του ΟΤΕ, της Forthnet, της Hellas On Line και της Tellas για τη μη χορήγηση στοιχείων, παρά τις τέσσερις μηνύσεις που είχαν επιβληθεί, για τη διάπραξη αδικημάτων μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και μέσω διαδικτύου.

0 259

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά παντός υπευθύνου του ΟΤΕ, της Forthnet, της Hellas On Line και της Tellas για τη μη χορήγηση στοιχείων, παρά τις τέσσερις μηνύσεις που είχαν επιβληθεί, για τη διάπραξη αδικημάτων μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και μέσω διαδικτύου. Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά παντός υπευθύνου του ΟΤΕ, της Forthnet, της Hellas On Line και της Tellas για τη μη χορήγηση στοιχείων, παρά τις τέσσερις μηνύσεις που είχαν επιβληθεί, για τη διάπραξη αδικημάτων μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και μέσω διαδικτύου. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της απείθειας.
Προανάκριση θα διενεργήσει εισαγγελέας που καλείται να εντοπίσει και τα πρόσωπα των υπευθύνων που απέκρυψαν τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr