Παρασύρθηκε από τρένο στον Πύργο 76χρονος οδηγός

Ένα ακόμη ατύχημα στην σιδηροδρομική διάβαση καρμανιόλα του Πύργου, σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Τρίκαλα-Καλαμπάκα.

0 217

Ένα ακόμη ατύχημα στην σιδηροδρομική διάβαση καρμανιόλα του Πύργου, σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Τρίκαλα-Καλαμπάκα. Ένα ακόμη ατύχημα στην σιδηροδρομική διάβαση καρμανιόλα του Πύργου, σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Τρίκαλα-Καλαμπάκα.

Από την σύγκρουση ο 76χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κατάγεται από το Βαλομάνδρι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του (πολλαπλά τραύματα στο θώρακα και το κεφάλι) μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι προστατευτικές μπάρες του ΟΣΕ λειτούργησαν κανονικά, όπως και τα ηχητικά σήματα, ενώ ο 76χρονος κινούνταν από την οδό Μετεώρων προς τον Πύργο και προφανώς δεν αντελήφθη τις μπάρες και επιχείρησε να διασχίσει την διάβαση.

Επειδή στη συγκεκριμένη διάβαση έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά ατυχήματα, εκ των οποίων και αρκετά θανατηφόρα, θα πρέπει ο δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τον ΟΣΕ να λάβουν περισσότερα μέτρα προστασίας για τους διερχόμενους οδηγούς, μιας και η εν λόγω διάβαση είναι από τις πιο πολυσύχναστες.

Να υπενθυμίσουμε ότι και παλιότερα ο δήμος είχε αναλάβει σχετική πρωτοβουλία, η οποία όμως προσέκρουσε στην άρνηση του ΟΣΕ καθώς οι εκπρόσωποί του τόνισαν ότι πρόκειται για φυλασσόμενη διάβαση που διαθέτει και ηλεκτρονικές μπάρες, σηματοδότες αλλά και ηχοσήματα που προειδοποιούν τους οδηγούς για την διέλευση του τρένου.

πηγή: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr