Ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος στα Τρίκαλα

Το συγκρότημα των είκοσι(20) πρώτων λαϊκών κατοικιών στη Φαρκαδόνα εγκαινίασε χθες το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Δημ. Αβραμόπουλος, παρουσία του νομάρχη Τρικάλων, Ηλ. Βλαχογιάννη, του δημάρχου, Χρ. Τόλιου, αντινομαρχών, δημάρχων, εκπροσώπων φορέων καθώς και κατοίκων της περιοχής.

0 301

Το συγκρότημα των είκοσι(20) πρώτων λαϊκών κατοικιών στη Φαρκαδόνα εγκαινίασε χθες το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Δημ. Αβραμόπουλος, παρουσία του νομάρχη Τρικάλων, Ηλ. Βλαχογιάννη, του δημάρχου, Χρ. Τόλιου, αντινομαρχών, δημάρχων, εκπροσώπων φορέων καθώς και κατοίκων της περιοχής. Το συγκρότημα των είκοσι(20) πρώτων λαϊκών κατοικιών στη Φαρκαδόνα εγκαινίασε χθες το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Δημ. Αβραμόπουλος, παρουσία του νομάρχη Τρικάλων, Ηλ. Βλαχογιάννη, του δημάρχου, Χρ. Τόλιου, αντινομαρχών, δημάρχων, εκπροσώπων φορέων καθώς και κατοίκων της περιοχής.
«Μοιραζόμαστε σήμερα ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα», σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ διαβεβαίωσε τους τοπικούς φορείς ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και θα ανεγερθούν άλλες 49 κατοικίες.
«Το έργο για την κοινωνία δεν ταυτίζεται με τα όρια μιας ή δύο κυβερνήσεων, είναι πάνω από κόμματα» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, δεσμευόμενος παράλληλα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί εκ νέου το νομό μας, προκειμένου να συζητηθούν με το νομάρχη και τους αιρετούς του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, όλα τα θέματα που αφορούν στο χώρο της υγείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr