Ο Τρικαλινός Τσιάνος, νικητής στον διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο του Τορωναίου

Στην πρώτη του συμμετοχή στον διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο του Τορωναίου ο Γιώργος-Γιάννης Τσιάνος από τα Τρίκαλα κατάφερε όχι μόνο να τερματίσει πρώτος, αλλά και να σημειώσει έναν από τους καλύτερους χρόνους στην 38χρονη ιστορία του διάπλου.

0 328

Στην πρώτη του συμμετοχή στον διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο του Τορωναίου ο Γιώργος-Γιάννης Τσιάνος από τα Τρίκαλα κατάφερε όχι μόνο να τερματίσει πρώτος, αλλά και να σημειώσει έναν από τους καλύτερους χρόνους στην 38χρονη ιστορία του διάπλου. Στην πρώτη του συμμετοχή στον διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο του Τορωναίου ο Γιώργος-Γιάννης Τσιάνος από τα Τρίκαλα κατάφερε όχι μόνο να τερματίσει πρώτος, αλλά και να σημειώσει έναν από τους καλύτερους χρόνους στην 38χρονη ιστορία του διάπλου.

Ο 30χρονος αθλητής διήνυσε την απόσταση των 26 χιλιομέτρων που χωρίζει τα δύο πρώτα «πόδια» της Χαλκιδικής σε μόλις 6 ώρες και 11 λεπτά, αφήνοντας σχεδόν μισή ώρα πίσω το μεγάλο φαβορί και περσινό νικητή, Ντέιβιντ Τσεχ από την Τσεχία, που τερμάτισε δεύτερος με 6 ώρες και 39 λεπτά.

Ελληνες αθλητές πήραν και τις επόμενες δύο θέσεις (τρίτος ο Κωνσταντίνος Δοβανάς με 6 ώρες και 48 λεπτά και τέταρτος ο Στέλιος Δρόσος με 6 ώρες και 58 λεπτά, ενώ πρώτη γυναίκα και έκτη στη γενική κατάταξη ήταν η Βασιλική Κουβέλη, που τερμάτισε σε 7 ώρες και 34 λεπτά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr