Ο Δρ. Κώστας Φαμίσης σε Βραζιλία και Αργεντινή

Στην Λατινική Αμερική βρίσκεται ο συμπολίτης μας δρ. Κώστας Φαμίσης, επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, στο γνωστικό αντικείμενο «Προπονητική ποδοσφαίρου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

0 283

Στην Λατινική Αμερική βρίσκεται ο συμπολίτης μας δρ. Κώστας Φαμίσης, επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, στο γνωστικό αντικείμενο «Προπονητική ποδοσφαίρου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στην Λατινική Αμερική βρίσκεται ο συμπολίτης μας δρ. Κώστας Φαμίσης, επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, στο γνωστικό αντικείμενο «Προπονητική ποδοσφαίρου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Σκοπός της επίσκεψης του είναι η Διμερή – Διεθνή – Συνεργασία με Πανεπιστημιακούς καθηγητές – προπονητές ομάδων ποδοσφαίρου – παράγοντες ομοσπονδιών των πανεπιστημιακών κοινοτήτων: (U.P.S.) Sao Paolo – Βραζιλίας και (U.B.A.) Μπουένος Άιρες – Αργεντινής.
Ο κ. Φαμίσης μας δήλωσε ότι θα καλέσει μερικούς Πανεπιστημιακούς καθηγητές και προπονητές ποδοσφαίρου ως εισηγητές, στο 3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων το έτος 2009.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr