Οι ληστές με τη μηχανή ξαναχτύπησαν στο Μουζάκι

Οι ληστές με τη μηχανή χτύπησαν ξανά στην περιοχή μας με τον ίδιο ακριβώς σχέδιο που είχαν εφαρμόσει στις περιτπώσεις της ΑΤΕ Πύλης και της Alpha Bank, στα Τρίκαλα.

0 326

Οι ληστές με τη μηχανή χτύπησαν ξανά στην περιοχή μας με τον ίδιο ακριβώς σχέδιο που είχαν εφαρμόσει στις περιτπώσεις της ΑΤΕ Πύλης και της Alpha Bank, στα Τρίκαλα. Οι ληστές με τη μηχανή χτύπησαν ξανά στην περιοχή μας με τον ίδιο ακριβώς σχέδιο που είχαν εφαρμόσει στις περιτπώσεις της ΑΤΕ Πύλης και της Alpha Bank, στα Τρίκαλα.

Αυτή τη φορά σειρά είχε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπου η συνολική λεία που αποκόμισαν ήταν 23.400 ευρώ. Οπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις έτσι και τώρα εμφανίστηκαν μέρα μεσημέρι στο τραπεζικό κατάστημα, πιάνοντας εξ’ απήνης τους υπαλλήλους και το προσωπικό.Οπως έγινε γνωστό τρεις άνδρες υπό την απειλή όπλων(ενός αυτόματου όπλου και δύο πιστολιών), δέκα λεπτά μετά την παρέλευση του ωραρίου, έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου με το κοντάκι του όπλου και τούβλα και εισήλθαν στο τραπεζικό κατάστημα φωνάζοντας "ληστεία". Και οι τρεις  είχαν καλυμένα τα πρόσωπά τους, οι δύο εξ’ αυτών με κράνη και ο τρίτος με κουκούλα και με γρήγορες κινήσεις κατευθύνθηκαν στα ταμεία βάζοντας σε πλαστική σακούλα ότι χρήματα υπήρχαν σε αυτά.
Στη συνέχεια ζήτησαν από τους υπαλλήλους να ανοίξουν το κεντρικό χρηματοκιβώτιο, ωστόσο αυτό ήταν ρυθμισμένο με χρονοδιακόπτη να ανοίξει 10 λεπτά αργότερα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μάρκας ΚΤΜ, χρώματος μαύρου, τύπου εντούρο, η οποία δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας.Την μοτοσικλέτα την εγκατέλειψαν στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουζακίου-Καρδίτσας, όπου τους ανέμεινε ο τέταρτος συνεργός τους με επιβατικό Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές,χρώματος λαχανί, δίπορτο, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στο οποίο επιβιβάστηκαν όλοι τους διαφεύγοντες προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκε στην περιοχή της Γελάνθης και μεταφέρθηκε στην υπηρεσία προκειμένου να εξερευνηθεί από ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Οπως προέκυψε η μοτοσικλέτα ανήκε σε κάτοικο Αθηνών, η κλοπή της οποίας είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφάλειας της Κυψέλης στις 14 Απριλίου.
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διεξάγονται αναζητήσεις στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας , ενώ ο τόπος της ληστείας εξερευνήθηκε από ειδικό συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Λάρισας.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr