Ξαφνική απόλυση του Ίβιτς

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ίλια Ίβιτς. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Πέτρος Κόκκαλης, με τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και τον Ίβιτς για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

0 187

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ίλια Ίβιτς. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Πέτρος Κόκκαλης, με τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και τον Ίβιτς για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ίλια Ίβιτς. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Πέτρος Κόκκαλης, με τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και τον Ίβιτς για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά το τέλος της συνάντησης η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του αντιπροέδρου & διευθύνοντος συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον γενικό διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός με τον τεχνικό διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς.
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.»

Μώραλης: «Διαφορά φιλοσοφίας διοίκησης και Ιβιτς»

Εκπληξη προκάλεσε η απομάκρυνση του Ιλια Ιβιτς από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Γιάννης Μώραλης το απέδωσε σε διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση ενόψει της νέας χρονιάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, μιλώντας στον «SuperΣΠΟΡ FM 94.6», τόνισε μεταξύ άλλων:

«Δεν έφταιξε κάτι στην αποχώρηση του Ίβιτς. Έγινε το ραντεβού για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου. Είναι προφανές πως υπήρξαν διαφωνίες. Ήταν τέτοιες, που αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε την συνεργασία μας. Είναι ξεκάθαρο. Ο σχεδιασμός αφορά παίκτες και προπονητή. Υπήρξε διαφορετική προσέγγιση, είχε ορισμένες διαφωνίες και όλα οδήγησαν σε αυτό. Δεν χρειάστηκε να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο. Όταν υπάρχει διαφωνία απόψεων δεν είναι απαραίτητο να συγκληθεί Δ.Σ. Συμβαίνουν αυτά. Ο Ίβιτς είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Ολυμπιακό. Ίσως εκείνος και ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού βλέπουν διαφορετικά την εικόνα της ομάδας του χρόνου. Είναι σαφές ότι η διοίκηση δεν έχει καταλήξει σε κανένα από αυτά τα ονόματα, που ο Ίβιτς είχε επεξεργαστεί. Είναι λίγο πρόωρο να μιλήσουμε για το προφίλ της νέας χρονιάς».

Σε ερώτηση για τον πιθανό αντικαταστάτη του Ιβιτς, απάντησε: «Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει νέος τεχνικός διευθυντής του χρόνου. Θα συγκληθεί το Δ.Σ. για να δούμε τι θα γίνει. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα αρχίσει ο προγραμματισμός».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr