Να συσταθεί ιατροδικαστική υπηρεσία

Οι συμπολίτες μας με οργή και έντονο προβληματισμό για άλλη μια φορά παρακολούθησαν αυτές τις ημέρες μια οδυνηρή και απαράδεκτη κατάσταση που έλαβε χώρα στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πιαλείων. 

0 302

Οι συμπολίτες μας με οργή και έντονο προβληματισμό για άλλη μια φορά παρακολούθησαν αυτές τις ημέρες μια οδυνηρή και απαράδεκτη κατάσταση που έλαβε χώρα στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πιαλείων.  Οι συμπολίτες μας με οργή και έντονο προβληματισμό για άλλη μια φορά παρακολούθησαν αυτές τις ημέρες μια οδυνηρή και απαράδεκτη κατάσταση που έλαβε χώρα στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Πιαλείων. Αφορούσε την περίπτωση του πρόσφατου άδικου θανάτου, νέου στην ηλικία, συμπατριώτη μας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα την Παρασκευή το μεσημέρι και η διαδικασία της διενέργειας της νεκροτομής του ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, με τραγική κατάληξη το μυστήριο να τελεστεί τέσσερις μέρες μετά, ενώ ήδη είχε σκοτεινιάσει
Για αυτή τη δραματική κατάσταση και για τις συχνές καθυστερήσεις στη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, που λαμβάνουν δραματικότερες διαστάσεις το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας των προβλημάτων της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Θεσσαλίας, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Χάιδος κατέθεσε Ερώτηση μέσω της Βουλής προς τους αρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης κ. Σωτήριο Χατζηγάκη και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο, ζητώντας ταυτόχρονα τη σύσταση και λειτουργία Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στα Τρίκαλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr