Νίκη του Πανχασιακού στο τοπικό ντέρμπι

Μετά από την συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων από πλευράς και των δυο ομάδων ( Πανχασιακού και Αγιοφυλλικού ) ήρθε η ώρα να αναφέρουμε τα πλήρες στοιχεία (συνθέσεις, γκολ, διαιτητές) του τοπικού ντέρμπι Πανχασιακός – Αγιοφυλλικός που ήταν και το πρώτο της Β1 κατηγορίας για φέτος.

0 202

Μετά από την συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων από πλευράς και των δυο ομάδων ( Πανχασιακού και Αγιοφυλλικού ) ήρθε η ώρα να αναφέρουμε τα πλήρες στοιχεία (συνθέσεις, γκολ, διαιτητές) του τοπικού ντέρμπι Πανχασιακός – Αγιοφυλλικός που ήταν και το πρώτο της Β1 κατηγορίας για φέτος.

Ντέρμπι με τα όλα του λοιπόν το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες της κατηγορίας με πολύ καλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο. Όπως ανέφερε το προηγούμενο δημοσίευμα (συμπλήρωμα) το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Ντάφος από τον Πανχασιακό ( 0 – 1 ) ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Κατσιαμάνης ( Αγιοφυλλικός )  κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αργυρόπουλος του Αγιοφυλλικού κάνοντας το 1 – 1, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Οι παίχτες του Δ. Τρικάλη (Πανχασιακός) έπαιξαν έξυπνα χωρίς άγχος πετυχαίνοντας και το δεύτερο γκολ του αγώνα. Από κει και πέρα οι παίχτες του Πανχασιακού κατάφεραν και κράτησαν το σκορ παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο δυσαρεστημένος φαίνεται από την Διαιτησία του κ. Μαργιώλη, ο προπονητής του Αγιοφυλλικού κ. Γιάννης Κέφος.

Σε δηλώσεις του που έστειλε στην σελίδα μας αναφέρει: "Χάσαμε το ματς σήμερα και βέβαια είμαστε στενοχωρημένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάλουμε κάτω. Κατά την άποψή μου η ομάδα έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες. Παράλληλα ο διαιτητής του αγώνα έδωσε ένα λάθος φάουλ, κατά την άποψη μου, όπου ο Πανχασιακός πέτυχε το πρώτο γκολ και με αυτό το λάθος άλλαξε την ισορροπία του αγώνα και την ψυχολογία των παιχτών μου. Λυπάμαι που διαιτητές μας αντιμετωπίζουν μ’ αυτόν τον τρόπο. Είμαστε μια ομάδα με ιστορία, παλιά στο πρωτάθλημα τις ΕΠΣΤ και απαιτούμε το σεβασμό της διαιτησίας. Ευχαριστώ τον κόσμο που σήμερα ήρθε στο γήπεδο. Βέβαια ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα. Τώρα εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τους Αποστόλους και θα πάμε για το αποτέλεσμα, όπως θα κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι".

Συνθέσεις

Παναχασιακός: Ντάφος Χρ., Ζησόπουλος Ν., Γκριμέκης Π., Σταμούλης Ι., Λάιος Ν., Μπόζιακας Γ., Θεμέλης Σπ., Ρίζος Χρ., Παππάς Β., Τρικάλης Δημ., Λιατσικούρας Ι. Επίσης έπαιξαν ως  αλλαγές οι: Φουρτούνης Χρ., Γκουργκούλιας Ι., Τάμπας Βασ.

Αγιοφυλλικός:

Τάμπας, Κέφος Σ., Αργυρόπουλος, Κέφος Π. (80’Ντίνας Δ.), Ψαρής, Ντίνας, Τρέλλης, Γκουλιάφας (60’Μπέλος), Πορτίκας (52’ Νικολάου), Μαρτζακλής Δ., Κατσιαμάνης.

Διαιτητές του αγώνα οι: Μαργιώλης – Μανούρας – Λεωνίδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr