Νίκη για Ακαδημία Μετεώρων – Ήττα για την Ακαδημία Εθνικού

Όπως αναμένονταν άλλωστε… ΑΕΤ, Ακαδημία 1, Δήμητρα/Απόλλων και Μετέωρα, πήραν άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων.

0 235

Όπως αναμένονταν άλλωστε… ΑΕΤ, Ακαδημία 1, Δήμητρα/Απόλλων και Μετέωρα, πήραν άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων.

Όπως αναμένονταν άλλωστε… ΑΕΤ, Ακαδημία 1, Δήμητρα/Απόλλων και Μετέωρα, πήραν άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων. Οι 4 ακαδημίες, δε συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία απέναντι στους υποδεέστερους αντιπάλους τους και με εντυπωσιακά σκορ, έδειξαν τη διαφορά δυναμικότητας τους. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

Περίπατος για τα Μετέωρα

Καμία αντίσταση δε συνάντησαν οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιάννη που ξεπέρασαν εύκολα την αντίσταση των Καλυβίων με 7-0, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Τα Καλύβια δεν απείλησαν επιθετικά τους Καλαμπακιώτες αλλά κράτησαν αμυντικά… για ένα ημίχρονο. Στη συνέχεια όμως κουράστηκαν και στο 2ο μέρος δέχτηκαν 5 γκολ

Τα Μετέωρα… απλά απέδειξαν ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 7 τέρματα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν όλα τα βασικά τους στελέχη.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Παπαστεφάνου (2), Αλμπάνης Χ.(2), Γιαννούλας Β., Κοντοτόλης και Καρακώστας.

Μετέωρα: Βλάχος (60′ Παιδής), Κοντοτόλης, Μπαλογιάννης, Κατσίμπας (41′ Γκίνης), Γκούμπλιας, Ρούστας, Παπαστεφάνου (65′ Παπαγεωργίου Π.), Σακελλαρίδης (60′ Μπρόβας), Γιαννούλας Β., Αλμπάνης, Καρακώστας.

Καλύβια: Γιαννούλας, Κασιώλας, Δανιήλ, Μακρής Λ. (60′ Βαρμπομπίτης Χ.), Λιόντος, Βαρμπομπίτης Ε., Γούλας, Πατρίκαλος Γ.(60′ Οικονόμου Κ.), Μαργαρίτης, Μπίχτας, Οικονόμου Σ.(60′ Παπαρίζος Ε.).

Στο «χαλαρό» η Ακαδημία

Νίκη για Ακαδημία Μετεώρων - Ήττα για την Ακαδημία ΕθνικούΜε το ευρύ 7-1, η Ακαδημία 1 νίκησε τον Εθνικό και προκρίθηκαν, χωρίς άγχος, στην ημιτελική φάση και πλέον περιμένει τον επόμενο αντίπαλο.

Οι παίκτες του Ζόραν Μπάμποβιτς προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-0, δίνοντας τέλος στην όποια αγωνία υπήρχε για το τελικό αποτέλεσμα.

Τα 7 γκολ των νικητών πέτυχαν οι Αργυρίου (2), Δαλκαφούκης, Κάλφας, Μπούκας, Γρατσάνης και Μιχαήλ.

Ακαδημία: Γκουτζαμάνης Σ. (70′ Μπαλατσούκας), Αργυρίου (60′ Σακελλάρης), Κάλφας, Γρατσάνης. Μπούκας, Παπαγιαννόπουλος, Δαλκαφούκης, Σταρίδας, Μιχαήλ, Κοντογιάννης, Παντελίδης (50′ Γεωργούλας).

Εθνικός: Νασίου, Αγγέλης, Αλμπάνης. Μπαούσης, Κωστής, Κοθράς, Λιάκος, Τούλας, Σωτηρίου, Γιαννής, Λαμπρογεώργος.

Πρόκριση με πεντάρα για την ΑΕΤ

Χωρίς να δυσκολευτούν οι παίκτες του Γιάννη Μιχάλη επικράτησαν της Φαλώρειας με πέντε μηδέν και εξασφάλισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 9΄όταν ο Γαλάνης Κ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0. Στο 22΄ ο Τσιαντούλας με όμορφο διαγώνιο ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 ενώ στο 35΄ ο Πολυζόπουλος έγραψε με πλασέ το 3-0. Στο 50΄ ο ίδιος έγραψε το 4-0 ενώ στο 60΄και πάλι ο Πολυζόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-0, σημειώνοντας χατ-τρικ.

ΑΕΤ: Παλαβράκης, Γαλάνης Κ., Τσίκας, Γιαννούλας, Στάμος(18΄Τσιαντούλας), Τσιορλανός, Μπαλαούρας Ζ.(41΄Πέτρος), Μεσιακάρης(60΄Πιάζας), Γαλάνης Α.(60΄Σέκαι), Πολυζόπουλος, Τσιγαρίδας(60΄Μπαλαούρας).

Φαλώρεια: Τσιασιώτης, Νάκας, Νταφέκης, Μπίλλας, Παπαστεριάδης, Ράιας, Βαΐου, Τέντος, Μπίνας Ι., Μπίνας Δ., Βαΐου.

Εύκολη πρόκριση η Δήμητρα/Απόλλων

Χωρίς να δυσκολευτεί η ομάδα της Δήμητρας/Απόλλων επικράτησε του Κηπακίου στα Καλύβια με 5-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του παιδικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Νίκου Γιαγιάκου  έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη νωρίς νωρίς. Στο 16΄ο Ρεντζιλάς έπειτα από ενέργεια και σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 25΄ από σέντρα του Φορτούνη ο Καρυδόπουλος πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι με το 2-0 να είναι γεγονός. Στο 50΄ ο Ρεντζιλάς πέρασε κάθετα την μπαλιά για τον Σουφλιά ο οποίος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 ενώ στο 65΄ ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ρετζιλά ο οποίος με σουτ πέτυχε το 4-0. Στο 70΄ο Φορτούνης με σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Δήμητρα/Απόλλων: Μέλλιος, Μάλος, Κλαπανάρας, Γκαντιάς, Μπαρέκας(55΄Μπασιάκας), Φλιούκας, Τσιαφίτσας, Φορτούνης, Καραθανάσης, Καρυδόπουλος(41΄Σουφλιάς), Ρεντζιλάς.

Κηπάκι: Μιχαήλ, Ζαφειρόπουλος Α., Ζαφειρόπουλος Ν., Ζαφειρόπουλος Β., Μπατατόλης, Καλαμαράς, Κατσαρός, Ζαφειρόπουλος Χρ., Φουντούνας, Κοσμάς, Ζαφειρόπουλος Αθ.

Τα αποτελέσματα

Δήμητρα/Απ. – Κηπάκι   5-0

Ακαδημία 1 – Εθνικός   7-1

Μετέωρα – Καλύβια       7-0

ΑΕΤ – Φαλώρεια           5-0

 

Νίκη για Ακαδημία Μετεώρων - Ήττα για την Ακαδημία Εθνικού
Νίκη για Ακαδημία Μετεώρων - Ήττα για την Ακαδημία Εθνικού

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr