Νέα του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων “Ασκληπιός”

Με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ξεκίνησε το τετραήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας ποδηλασίας κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

0 1.087

Με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ξεκίνησε το τετραήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας ποδηλασίας κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ξεκίνησε το τετραήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος πίστας ποδηλασίας κερδίζοντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 24/07/08 άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος Ελλάδος με τα αγωνίσματα των πόντων και τα 1000 μέτρα. Τα δυο χρυσά παιδιά του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ και Κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που αγωνίστηκαν στον αγώνα των πόντων έτρεξαν με καταπληκτική τακτική και τέθηκαν επικεφαλής της κούρσας από επίθεση την κατάλληλη στιγμή. Οι δυο ποδηλάτες του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ μαζί με έναν του ΠΑΟΚ ξέφυγαν από τους αντιπάλους τους με αποτέλεσμα να τους κλείσουν μια ολόκληρη στροφή και έχοντας σίγουρα τις θέσεις στο βάθρο τα μετάλλια παίχτηκαν στους πόντους που μάζεψε ο κάθε αθλητής αφού στο αγώνισμα των πόντων οι αθλητές τρέχουν για 100 γύρους και κάθε 10 γύρους γίνεται σπριντ με βαθμολογία. Τέλος, ο αθλητής στο αγώνισμα των 1000 μέτρων ο αθλητής του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Κουρτέλης Ηλίας τα πήγε θαυμάσια καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 27/07/08. Στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων – παίδων – κορασίδων και με τα ομαδικά αγωνίσματα όπου ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ είναι φαβορί για μια θέση στα μετάλλια.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr