Νέα διάρρηξη σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων

Νέα διάρρηξη με διαφορά μιας περίπου εβδομάδας από την πρώτη έγινε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων, όταν άγνωστος δράστης ή δράστες εισήλθαν στο Λογιστήριο και την Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου και με τη χρήση οξυγονοκόλλησης άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο.

0 283

Νέα διάρρηξη με διαφορά μιας περίπου εβδομάδας από την πρώτη έγινε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων, όταν άγνωστος δράστης ή δράστες εισήλθαν στο Λογιστήριο και την Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου και με τη χρήση οξυγονοκόλλησης άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο. Νέα διάρρηξη με διαφορά μιας περίπου εβδομάδας από την πρώτη έγινε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων, όταν άγνωστος δράστης ή δράστες εισήλθαν στο Λογιστήριο και την Ταμειακή Υπηρεσία του δήμου και με τη χρήση οξυγονοκόλλησης άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες απέσπασαν το ποσό των 1470 ευρώ που βρίσκονταν στο χρηματοκιβώτιο, ενώ την προηγούμενη φορά κατάφεραν να αφαιρέσουν περίπου 17.000 ευρώ.
Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι δεν βρέθηκε κανένα παράθυρο ή πόρτα του Δημαρχείου παραβιασμένο, κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και υπόνοιες ότι η “δουλειά” ενδεχομένως να έγινε εκ των έσω.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρικάλων, Μιχ. Ταμήλος τόνισε πως οι δράστες μάλλον είναι από την περιοχή μας και νόμιζαν επειδή είναι τέλη του μήνα ότι στο Ταμείο του δήμου θα υπήρχαν χρήματα για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων.
Πάντως ο κ. Ταμήλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη δεύτερη κλοπή και επισήμανε πως πρέπει να γίνει μια ευρεία συζήτηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης.
πηγή  Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr