Νέα δημοσκόπηση – Προβάδισμα της ΝΔ

Απώλειες δέκα ποσοστιαίων μονάδων για τα δυο μεγάλα κόμματα, ενίσχυση των μικρότερων κομμάτων, αλλά και προβάδισμα 2,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, καταγράφει δημοσκόπηση RASS, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ".

0 283

Απώλειες δέκα ποσοστιαίων μονάδων για τα δυο μεγάλα κόμματα, ενίσχυση των μικρότερων κομμάτων, αλλά και προβάδισμα 2,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, καταγράφει δημοσκόπηση RASS, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ". Απώλειες δέκα ποσοστιαίων μονάδων για τα δυο μεγάλα κόμματα, ενίσχυση των μικρότερων κομμάτων, αλλά και προβάδισμα 2,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, καταγράφει δημοσκόπηση RASS, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ". Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 31,7% και το ΠΑΣΟΚ 29,2%, ενώ ακολουθούν ΚΚΕ με 7,9, ΣΥΡΙΖΑ με 7,7, ΛΑΟΣ με 4,8. Επίσης, για πρώτη φορά οι Οικολόγοι-Πράσινοι ξεπερνούν το 2%, φθάνοντας στο 2,1%.
Στην ίδια δημοσκόπηση το 73% θεωρεί ότι δεν έγινε πράξη η "μηδενική ανοχή" στη διαφθορά και το 49,5% ότι ο πρωθυπουργός τήρησε λάθος στάση στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
Πάντως, το 65% θεωρεί ότι ο κ. Καραμανλής «έλαβε το μήνυμα» για τον τρόπο επιλογής των συνεργατών του. Επίσης το 47,2% θεωρεί ότι τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν υπερβολικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου.
Οι ερωτηθέντες πιστεύουν ότι για τη διαφθορά ευθύνονται και οι πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr